Blue Age sarokkanapé
Blue Age sarokkanapéBlue Age sarokkanapéBlue Age sarokkanapéBlue Age sarokkanapé

Blue Age sarokkanapé relax

169990 Ft

Jobbos állású sarokkanapé, relax fejtámlákkal, rugós kárpitozással, kellemes tapintású kontra szövettel. A krómozott lábak fokozzák az igényes megjelenést és a letisztult formavilág kiemeli a tömegbútorok közül. Ezen a bútoron egészen biztosan kényelmesen tud pihenni, kikapcsolódni. Képzelje csak el bátran, hiszen szinte csak karnyújtásnyira van Öntől. Bútoráruházunkban minden bútorból (típusonként) csak pár darab érkezik, így érdemes sietni, hogy ne maradjon le az akcióról.

Tekerjen lejjebb a részletes leíráshoz.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Blue Age sarokkanapé,

Rengeteg kényelmes és minőségi sarokkanapé található üzletünkben, két szinten 180-200 bútor található, melyek azonnal elvihetőek üzletünkből. A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni országosan. Egyik egészen kiváló bútorunk a Blue Age sarokkanapé, amely már külsőre is prémium minőséget sugall.

Bútoraink német import sarokkanapék, melyek tartós minőséget képviselnek a kiváló anyaghasználat miatt. De térjünk rá a Blue Age sarokkanapé előnyeire! Már külsőre is szembetűnő, hogy bőven jutott a relax funkciókból erre a bútorra. Rendelkezik relax oldaltámlával, mely fekvő helyzetben kiválóan szolgálja a fejtámla funkcióját. Illetve rendelkezik a sarokkanapé relax állítható fejtámlákkal is. Képzelje el milyen kényelmes úgy megnézni egy jó filmet, hogy hátradőlünk és beállítjuk a számunkra legideálisabb szöget a fejtámlán. Szürkés, enyhén kékes szövete nagyon feldobja majd otthonát!

Érdemes a szövetről is szót ejteni röviden. Ez a szövet nagyon puha kellemes tapintásra is, nagyon jó érzés rajta ülni.

Tekintve, hogy viszonylag sok időt töltünk naponta a sarokkanapén ez is fontos szempont lehet.

A habszivacsból készült ülőfelület nagyon kényelmes, és ideális keménységű. A modern külső gyakori tartozéka a króm lábazat, mely nagyon jó tartást ad az egész sarokkanapénak.

Ahogy a fotókon is látható jobbos kialakításban kapható a bútor. Mivel outlet bútorüzlet vagyunk, így általában néhány darab érkezik minden bútor típusból egyszerre. Így ha megtetszett a sarokkanapé, hívjon bennünket telefonon a megadott elérhetőségen! Ha szeretné kipróbálni a bútorokat, jöjjön be hozzánk az üzletbe és kollégáink minden segítséget megadnak a választáshoz. Mindenki szereti általában kipróbálni bútorát, ez maximálisan érthető, hiszen a kényelem egy egyedi dolog. Ami kényelmes az egyik embernek a másiknak túl puha vagy éppen túl kemény. Ha kiválasztotta a bútorát az üzletben megtudja beszélni kollégáinkkal a kiszállítást. Ez általában 5-10 nap között szokott lenni.

Szoktak lenni akciós bútoraink is, melyek remek ár-érték aránnyal bírnak. Hívja kollégáinkat a megadott elérhetőségen!

Várjuk érdeklődését, hívását, hétfőtől-vasárnapig! Lepje meg családját és saját magát egy minőségi sarokkanapéval üzletünkből!

mérete: 275 cm x 225 cm

Elérhetőségünk – kapcsolat

X