Szövet sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelben
Szövet sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelbenSzövet sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelbenSzövet sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelbenSzövet sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelben

Blues sarok ülőgarnitúra ágyazható

269900 Ft

Kellemes tapintású, barna szövettel kapható sarok ülőgarnitúra. Pozitívum, hogy rendelkezik ágyazható résszel és ágyneműtartós funkcióval is. Két helyen az ülőrésznél magasított a fejtámla, így még jobban megvan támasztva a fejünk, ezáltal pihentetőbb a kikapcsolódás ezen a minőségi bútoron. Várjuk érdeklődését mindennap, ha kérdése lenne a bútorról kollégáink készséggel tájékoztatják!

Leírás

Blues sarok ülőgarnitúra, mérete: 280 cm x 245 cm

Ha egy többfunkciós bútort keres a nappaliba, ahol számít a kényelem és a finom anyaghasználat akkor bátran választhatja a Blues sarok ülőgarnitúra bútorunkat! Már első tapintásnál lehet érezni, hogy ez egy nagyon jó minőségű szövetből készült ez a bútor. Háttámlájának a vonalvezetése nagyfokú kényelmet kínál számunkra. Ahogy a képeken is látható két ülőrésznél magasított fejtámla van, így a fejünk jóval kényelmesebben van megtámasztva.

Képzelje el, amint barátait vendégül látja akár egy közös filmnézés vagy a tv-ben valami jó műsor megtekintése egyaránt pihentető ezen a bútoron. Ha úgy alakulna az este, hogy egyik barátját vagy családtagját el kell szállásolnia, emiatt nem kell aggódnia, hiszen ágyazható funkcióval is rendelkezik a bútor. Pár egyszerű mozdulat után készen van a vendégágy. Természetes érzés, hogy ha látunk az interneten egy szép és többfunkciós bútort, akkor bennünk van az érzés milyen jó lenne kipróbálni, és mihamarabb otthonunkban tudni a Blues sarok ülőgarnitúrát. Nos van egy illetve mindjárt két jó hírünk is!

Ha ellátogatnak pomázi üzletünkbe, kollégáink segítenek mindenben. A készleten lévő bútoraink kipróbálhatóak, és ha úgy készültek, hogy el is szeretnék vinni azonnal, ennek semmi akadálya. Ha a választott bútor nagyméretű, vagy nem szeretnénk a szállítással foglalkozni, akkor ebben természetesen tudunk segíteni. Nálunk nemcsak Budapestre, hanem az egész országba megoldható a kiszállítás. Megbízható kiszállítókkal dolgozunk, akik igyekeznek a lehető leggyorsabban eljuttatni a kívánt címre a kiválasztott bútort. Általában 2-10 nap között tudják kiszállítani a bútort a kollégák, a szállítandó munkák függvényében.

Outlet bútoráruház vagyunk ez azt jelenti hogy óriási a választék az üzletben. Két szinten kb 180-200 ülő bútor található sokféle anyagból és színből. Viszont fontos információ, hogy minden típusból egy-két darabot kapunk egy szállítmánnyal. Rendelés nálunk alapvetően nincsen sajnos, kivételt képez egy-két bútortípus.

Elérhetőek vagyunk hét minden napján, így hétvégén is. Telefonon is elér bennünket, ha bármilyen információra lenne szüksége! Várjuk hívását!

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X