Bonita sarok ülőgarnitúra
Bonita sarok ülőgarnitúraBonita sarok ülőgarnitúraBonita sarok ülőgarnitúra

Bonita sarok ülőgarnitúra ágyazható

289900 Ft

Sarok ülőgarnitúra, sötétszürke színben. Minőségi, kellemes tapintású szövettel és jobbos kialakításban érhető most el üzletünkben. Rendelkezik ágyneműtartós résszel, ez megkönnyíti az ágyneműk tárolását. Ágyazható funkciójával pár mozdulat után ággyá tudjuk alakítani a bútort. Várjuk szeretettel a hét minden napján üzletünkben, ahol ki is tudja próbálni a bútort. Outlet üzletünkben nagy a választék, közel 200 bútor közül tud válogatni.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Bonita sarok ülőgarnitúra mérete: 210 cm x 260 cm

A Bonita sarok ülőgarnitúra igazi német minőséget képvisel. Ez persze nem is csoda, hiszen német import bútorról van szó. Sötétszürke színben kapható remek áron üzletünkben, a készlet erejéig. Ki ne szeretné, ha nappalijában egy ilyen igazán kellemes tapintású sarok ülőgarnitúra díszelegne? Biztos lehet benne, ha vendégeket hív dicsérni fogják választását, már csak azért is mert igazán kényelmes bútorról van szó.

Az pedig, hogy még ágyneműtartó és vendégágy funkciót is kapott a bútor igazán univerzálissá teszi a Bonita sarok ülőgarnitúrát. Várjuk kérdését, hívását nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is.

Ne feledje a legjobb bútorok pár nap alatt gazdára találnak!

X