Bonita sarok ülőgarnitúra
Bonita sarok ülőgarnitúraBonita sarok ülőgarnitúraBonita sarok ülőgarnitúra

Bonita sarok ülőgarnitúra ágyazható

289900 Ft

Sarok ülőgarnitúra, sötétszürke színben. Minőségi, kellemes tapintású szövettel és jobbos kialakításban érhető most el üzletünkben. Rendelkezik ágyneműtartós résszel, ez megkönnyíti az ágyneműk tárolását. Ágyazható funkciójával pár mozdulat után ággyá tudjuk alakítani a bútort. Várjuk szeretettel a hét minden napján üzletünkben, ahol ki is tudja próbálni a bútort. Outlet üzletünkben nagy a választék, közel 200 bútor közül tud válogatni.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Bonita sarok ülőgarnitúra mérete: 210 cm x 260 cm

A Bonita sarok ülőgarnitúra igazi német minőséget képvisel. Ez persze nem is csoda, hiszen német import bútorról van szó. Sötétszürke színben kapható remek áron üzletünkben, a készlet erejéig. Ki ne szeretné, ha nappalijában egy ilyen igazán kellemes tapintású sarok ülőgarnitúra díszelegne? Biztos lehet benne, ha vendégeket hív dicsérni fogják választását, már csak azért is mert igazán kényelmes bútorról van szó.

Maximális elegancia és kortalan stílus. Ez a Bonita sarok ülőgarnitúra, ami nemcsak olyan szépségű, mintha rajzolták volna: Neked rajzolták! Ez a luxus sarokgarnitúra éppen olyan, mintha a VIP helyeket tartották volna fenn számodra a New York-i divathéten. Egy ilyen ülőgarnitúra pontosan a kifutók, a címlapok világát idézi majd a lakásodban, méghozzá olyan tökéletes, mértani pontosságú stílusérzékről árulkodva, amelyet a Vouge magazin világhírű, de köztudottan szigorú szerkesztői is elismernének.

Képzeld csak el, amikor a barátnőidet, avagy barátaidat áthívva ezzel az ülőgarnitúrával szembesülnek. Le fog esni az álluk, s biztos lehetsz abban is, hogy a hímnemű vendégeidre is ilyen hatással lesz a bútor. Ez a garnitúra ugyanis egy státuszszimbólum, egy olyan ritkaság, ami még Az ördög Pradát visel című, méltán világhírű moziban is megállta volna a helyét. És nemcsak Anne Hathaway lenne oda érte: bizony még Meryl Streep is elismerően csettintene erre a választásra!

Ne habozz, vidd haza azonnal a Bonita sarok ülőgarnitúra csodáját, s nyűgözz le mindenkit!

A sötét grafit szín, magas minőséget és eleganciát sugárzó textília, a sötét lábakkal éppen olyanná teszik ezt a bútort, mint egy dizájnékszer, amely a vörös szőnyegen is megállja a helyét. Szemet vonzó egyediségével nemcsak éppen a Te lakásodba illik, de praktikus is, hiszen a Bonita sarok ülőgarnitúra nemcsak ágyazható funkciójával könnyedén alakítható vendégváró központtá, hanem egyetlen mozdulattal könnyedén a saját relaxációs centrumodat is megteremtheted.

A Bonita sarok ülőgarnitúra tehát a legalkalmasabb arra, hogy a divathét kifutóján érezd magad, de hogy erről személyesen is meggyőződhess, bátran látogass el hozzánk! Kiállítótermünkben az igazi New York-i divatipar esszenciáját adó bútorunk mellett ülőgarnitúrák széles választékával várunk. Ha viszont már biztos vagy benne, hogy a Bonita sarok ülőgarnitúra az igazi, ne várj, rendeld meg most, hiszen ezen az akciós áron csak limitáltan, rövid ideig érhető el egy ilyen stílusikon.

Az pedig, hogy még ágyneműtartó és vendégágy funkciót is kapott a bútor igazán univerzálissá teszi a Bonita sarok ülőgarnitúrát. Várjuk kérdését, hívását nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is.

Ne feledje a legjobb bútorok pár nap alatt gazdára találnak!

X