Akció!
Műbőr ülőgarnitúra fehér színben, ágyazható funkcióval
Műbőr ülőgarnitúra fehér színben, ágyazható funkcióvalMűbőr ülőgarnitúra fehér színben, ágyazható funkcióvalMűbőr ülőgarnitúra fehér színben, ágyazható funkcióval

Műbőr ülőgarnitúra fehér színben

389500 Ft 239900 Ft

Fehér színben elérhető, minőségi textilbőr ülőgarnitúra. Króm lábakkal, relax fejtámlával kapható a bútor. Az árukészletünk folyamatosan változik! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

Műbőr ülőgarnitúra fehér színben, ágyazható funkcióval szerelve.

Műbőr sarokgarnitúra mérete: 256 x 220 cm

Műbőr fehér ülőgarnitúra ágyazható funkcióval……elájulok, ilyen lehetőségről a régi időkben nem is hallottam soha, műbőr ülőgarnitúra ágyazható verzióval, szuper.

Akkor elemezzük ki, hogy is van ez. Adott Pomázon egy bútor outlet, ahol jobbos kivitelben kapható ez az L alakú műbőr ülőgarnitúra. Minőségi textilbőr anyaga teszi lehetővé, hogy tartós legyen és megjelenését tekintve igen elegáns, persze ehhez még nagyban hozzájárul a letisztult fehér szín mely igazi tisztaságot áraszt magából.

Elhelyezését tekintve az gondolnánk tökéletes választás lehet egy világos nappalihoz, vagy egyszerű orvosi rendelők várótermébe, de egy napos irodában is tökéletesen megállja a helyét, minden attól függ ki mivel tudja még színesíteni …..persze ha kell egyáltalán.

Na , ott tartottunk, hogy minőségi műbőr, mely igazán jól tesztelte magát mikor nagy terhelésnek vetettük alá, tehát megbízható minőség.A háttámláit még megnövelte a kivitelező egy úgynevezett relax fejtámlával, mely formánkhoz illeszkedve alakítható, ami gondoskodik a tökéletes pihenésről.

Kifejezetten tetszik, hogy nincs párnázva, nincsenek rajta íves varratok, illesztések, hiszen ettől válik olyan elegánssá ami a külcsínt illeti. Mellesleg mindenki úgy színezi ahogy akarja.

Króm lábakon áll, így amikor éppen gyermekeink ugrálnak a tetején akkor sem kell könnyen mozdíthatóságától tartani,hiszen 100% stabil, nem fog elmozdulni oly könnyedén. Persze nézzük a lábak még egy nagyon előnyös oldalát, félkézzel felmoshatunk alatta, így tisztasági szempontból is jó választás lehet.

Végül, de nem utolsó sorban említsek meg az ágyazható tulajdonságát, ami Engem levett a lábamról.

Valahogy azt gondoltam ez a funkció nem illik a képbe. Elegáns műbőr ülő garnitúra ami ágyazható. Döbbenetesen jól ki lett alakítva, ráadásul kényelmes. Ezzel abszolút nyertes választás például azok számára akiknél nagy jövés menés van, legalább a vendégek is elférnek bárhol, végül nem is bárhol, hanem az elegáns műbőr kanapénkon!

Világos színével sincs baj! Amennyiben aggódnánk emiatt, a műbőr felület lehetővé teszi számunkra, hogy nedves törlőkendővel egy mozdulattal eltüntessük róla a piszkokat.

Ajánlom Mindenkinek!

Outlet áruházunk szeretettel várja Pomázon Budapest mellett alacsony árakkal.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.
Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X