Akció!
Bravo sarokgarnitúra
Bravo sarokgarnitúraBravo sarokgarnitúraBravo sarokgarnitúraBravo sarokgarnitúra

Bravo sarokgarnitúra ágyazható

349900 Ft 289900 Ft

Bőr sarokgarnitúra most akciós áron kapható üzletünkben. A bőr nagyon kellemes tapintású, élvezet rajta pihenni, és természetes hatású is egyúttal. Ágyazható és ágyneműtartós résszel is rendelkezik a bútor. Rendelkezik továbbá relax állítható fejtámlákkal, így még teljesebb a pihenés. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Jobbos állásban vásárolható meg üzletünkben.  Görgesse lejjebb az oldalt a több információhoz!

Leírás

Bravo bőr sarokgarnitúra

Barna színben, eredeti minőségi bőrből készült a Bravo bőr sarokgarnitúra. Ezt a darabot biztosan hosszú évekig tudja használni, mivel nagyon tartós bútor, és jól szolgálja a mindennapokat.

Lássuk a funkcióit! Rendelkezik ágyazható résszel, vagy vendégágynak tudja használni, vagy állandó alvásra szeretné, mindkettő lehetséges mert kényelmes a fekvőrész. Relax fejtámláival még kényelmesebbé teszi az esti tv-zéseket. Tartalmaz egy ágyneműtartót is a bútor, ez is könnyebbség főleg akiknek számít a hely.

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. Igyekezzen lefoglalni, nehogy más vásárolja meg már holnap!

Voltál már úgy, hogy nem vágytál másra, csak az érzésre, hogy hátradőlj, s ellazulj végre?

Bravo! Ez az eredeti minőségi bőrből készült sarokgarnitúra, a Bravo pontosan ezt az érzést hívja majd elő belőled. Mindegy, hogy egy hosszú munkanap, egy túrázás, egy fáradtságos fűnyírás után feküdnél hanyatt, ha lejártad a lábad, végigálltál egy konferenciát, neked kellett összeszedni a gyerekeket a különböző iskolai programjaik és különóráik után, biztosan tudod, hogy mire vágysz: megnyugvásra. A mélybarna bőr nemcsak a stílus maga, hanem éppen az a hűs megnyugvást is adja egy rohanós nap után, amiből az ember hazavágyódik. Az otthon közepe, ez a bútor képes a lakás lelkeként az egész családot magához vonzani. Nyúzhatjátok is, ezt a darabot biztosan hosszú évekig tudja minden családtag használni, mivel nagyon tartós bútor, és jól szolgálja a mindennapokat.

Ráadásul a méretei is tökéletesek, a puha bőr pedig titkos funkciókat rejt magában: rendelkezik ágyazható résszel, így a nagyszülők, barátok látogatása esetén vendégágynak is használható, de ha már a gyerekek a „fejetekre nőttek”, s kitúrtak titeket minden hálószobából, ez a kanapé kiváló az állandó alvásra is, hiszen egy luxusmatrac kényelmét nyújtja a fekvőrésze.

Persze nemcsak az éjszakák, hanem valóban a lakás központjaként ékeskedő bútorcsoda a Bravo, melynek relax-fejtámlái még kényelmesebbé teszik a televíziózást, a gyerekeknek az esti mesét, és lássuk be, egy-egy jó meccset is elviselne az ember a puha bőrmatracokon. Ha pedig a helytakarékosság is számít, a Bravo rendelkezik egy ágyneműtartós résszel is, ami jelentős könnyebbség lehet azoknak, akik a mindennapos munka után nem sokat cicóznának az ágyazással, reggel pedig a beágyazással.

Persze ez a bútor nem terem minden sarkon, így a most valóban akciós ár a készlet erejéig érvényes.

Igyekezz lefoglalni mihamarabb, nehogy más vásárolja meg! Kollégáink várják a hívásodat, bármiben készek a segítségedre lenni, sőt, szívesen várnak üzletünkben is, ha személyesen néznéd meg és próbálnád ki a terméket!

hvíjon, keressen bennünket bátran itt: kapcsolat

mérete: 295 cm x 220 cm

A többi sarokgarnitúra választékunkat itt találja.

Várjuk érdeklődését hétfőtől-vasárnapig! Kollégáinkat tudja hívni hétvégén is a megadott elérhetőségen!

B.M.

 

X