Akció!
BU29 u-formájú barna ülőgarnitúra
BU29 u-formájú barna ülőgarnitúraBU29 u-formájú barna ülőgarnitúraBU29 u-formájú barna ülőgarnitúraBU29 u-formájú barna ülőgarnitúraBU29 u-formájú barna ülőgarnitúra

BU29 u-formájú barna ülőgarnitúra

459500 Ft 249900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra, amely valóban kényelmes és minőségi kialakítású bútor. A szövete könnyedén tisztítható és különleges tapintású, amely simítás hatására különleges benyomást kelt.

Leírás

Elmesélek Önöknek egy kedves történetet ezzel a BU29 u-formájú barna ülőgarnitúráról.

Egyik reggel egy népes család lépett be az üzletünk ajtaján.

Hétvége révén mindannyian el tudtak jönni: papa, mama és a 4 gyerek. Egy jó nagy, U alakú ülőgarnitúrát kerestek, hogy mindannyian kényelmesen el tudjanak férni rajta. Megmutattam nekik az üzletben található összes U alakú ülőgarnitúránkat, majd kérésüknek eleget téve, magukra hagytam őket, hagy nézelődjenek és próbálgassák a megmutatott darabokat. Ami ezután következett, olyat még sose láttam.

Minden egyes kanapét lemértek az otthonról hozott mérőszalaggal, keresztbe, hosszába és széltébe.

Nem zavarta őket, hogy ezek az adatok megtalálhatóak a kanapékon elhelyezett leírásokban. Ők biztosra mentek. Megnézték a varrásokat, a szövetet, megrázták, hogy nem-e recseg-ropog és természetesen mindegyikre ráültek. De nem csak annyi történt, hogy ráültek, legalább fél órán keresztül próbálgatták az ülőgarnitúrákat, hogy elég kényelmesek-e.

Ezalatt pózt váltottak, helyet cseréltek és össze vissza fészkelődtek, hogy kiderítsék, tényleg az-e a legmegfelelőbb számukra. Sajnos minden esetben találtak valami kivetni valót az aktuális tesztalanyon. Az egyiknek nem volt elég erős a varrása szerintük, a másik picit nyikorgott, amikor ráültek, a harmadik pedig már negyed óra ücsörgés után nyomta őket különböző helyeken.

Felmentek az emeletre és eztán 3 órán keresztül nem láttam őket. Nem viccelek, 3 órán át voltak fent és a u-formájú barna ülőgarnitúránkat tesztelték.

Megnézték az ágyneműtartót, kihúzták, hogy ágyként is ki tudják próbálni, visszatolták, hogy mennyire egyszerűen lehet visszaalakítani. Legalább negyed órán keresztül simogatták a különleges tapintású szövetet, mert egyszerűen megbabonázta őket, hogy mennyi féle színben pompázhat a kanapé attól függően, hogy merre simítják a szálakat. Ezután a már jól ismert rituálé következett. Ráültek, elfeküdtek, helyet cseréltek és fészkelődtek.

De ez most más volt, mint a többi. Amikor felkeltek, földöntúli mosoly volt az arcukon. Semmibe nem tudtak belekötni.

mérete: 325cm széles x 220cm bal oldal x 165cm jobb oldal.

Bútoráruházunk outlet jellege miatt kérjük érdeklődjön személyesen vagy telefonon a készletekről. Áruházunkban kb 200 db azonnal szállítható ülőgarnitúrákat talál.

Szeretettel várjuk Önt is!

elérhetőségünk Budapesttől pár percre: ITT

u-formájú bútorok kedvező áron kaphatóak bútorüzletünkben.

további ülőgarnitúrák itt találhatóak

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X