Akció!
Budapest U-form ülőgarnitúra Bu1118
Budapest U-form ülőgarnitúra Bu1118Budapest U-form ülőgarnitúra Bu1118

Budapest U-form ülőgarnitúra Bu1118

325901 Ft 199990 Ft

Barna színben elérhető, u alakú ülőgarnitúra. A bútor minőségi merlose szövetből készült. Itt elférhet a családjával, mindenki kényelmesen pihenhet.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Budapest U-alakú ülőgarnitúra, Merlose szövettel és rugós kialakítással, nagyon kényelmes és igazán impozáns bútor.

Az u-formájú bútorok nagyon előnyösek nagy családosok számára, mert tényleg elfér rajta az egész család.

Vagy esetleg fasírtban lévő pároknak is jó lehet, mert a két ottomán része jó messze van egymástól. 🙂

Tisztelt Vásárlónk!

Tudom, még nem vett tőlünk semmit, így meglepőnek találja ezt a megszólítást. Remélem nem sértettem meg! Viszont úgy gondolom, hogyha személyesen is ellátogat üzletünkbe biztosan vásárlóink közt tudhatjuk majd. Lehet nem erre az ülőgarnitúrára fog esni a választása, de biztos vagyok benne, hogy együtt megtaláljuk az Ön és családja számára tökéletes ülőgarnitúrát. Gondolom, most még kételkedik ebben, hiszen már biztos rengeteg üzletet felkeresett, ahol hasonló reményekkel kecsegtették. De ne aggódjon, ránk tényleg számíthat! A személyes találkozó előtt viszont had mutassam be a képeken látható ülőgarnitúránkat, a Bu1118-at.

Ez az ülőgarnitúra méreteinél fogva kitűnik a sorból. Aki bejön az üzletünkbe biztos, hogy kipróbálja, hiszen nem minden nap süppedhet az ember ilyen hatalmas kanapé ölelésébe. Szerencsére a kényelme egyenesen arányos a méreteivel, így rendkívül jót lehet rajta pihenni, akár ülve, akár fekve. Merlose szövettel rendelkezik, aminek tapintása puha és finom, kész élvezet végigsimítani a barna huzaton.

Formái lekerekítettek, így nyugalmat és harmóniát sugároz ennek az impozáns bútornak a megjelenése Erős lábakon áll, így nehezebben koszolódik az alja és a dolgos háziasszonyok akár alatta is ki tudnak takarítani. Természetesen, ha ebben a férjük nem segít, akkor jogosan sértődhetnek meg és húzódhatnak a kanapé legtávolabbi szegletébe. Ilyen szempontból szerencséjük van a hölgyeknek, mert az U-alakú kialakításnak köszönhetően az ülőgarnitúra két ottomán része jó messze található egymástól. Természetesen a kialakítás az uraknak is kedvez, hiszen a hatalmas ülőfelületen sok barátjuk elfér, ha közös meccs nézésre kerül sor, így nem kell messzire menniük, ha együtt szeretnének szurkolni kedvenc csapatuknak.

Ha a leírás nem győzte meg Önöket arról, hogy ez a bútor tényleg a legjobb választás e az Önök számára, akkor keressék fel üzletünket és próbálják ki személyesen!

 

 

Az árváltozás jogát nem tartjuk fennt! 🙂

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Szeretettel várjuk ülőgarnitúra bútoráruházunkban!!!

 

itt talál minket: ITT

További akciós u-formájú garnitúrákat itt találhat

X