Akció!
Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra
Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúraBudapest u-alakú bőr ülőgarnitúraBudapest u-alakú bőr ülőgarnitúra

Budapest u-alakú bőr ülőgarnitúra

645000 Ft 299000 Ft

Eredeti, minőségi bőr u alakú ülőgarnitúra. Egy ilyen minőségi, tartós bőr bútor teljesen megújítja nappaliját! Az árukészletünk folyamatosan változik, hétvégén is elér bennünket! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Sajnos ez a termék jelenleg beszerzés alatt áll, jelenleg nincs kiállított, megtekinthető változatban.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Budapest U-alakú bőr ülőgarnitúra 140 x 292 x  180 cm

ágyazható U-alakú ülőgarnitúra luxus minőségű valódi bőrből.

Látogasson el hozzánk Ülőgarnitúrák áruházába, ahol számtalan hasonló bútort talál.

Számos előnye van annak, ha egy ilyen valódi bőr u-formájú ülőgarnitúra mellett döntesz.

Az első és talán a legfontosabb u-alakú bőr ülőgarnitúra tekintetében a minőség. Ezek minősége prémium és egy életen át is elkísérhetnek. Nem csúnyulnak, nem kopnak, különösebb odafigyelést sem igényelnek. Amellett, hogy kiállják az idő próbáját még nagyon kényelmesek is, hiszen akkor mikor meleged van a bőr ülőgarnitúra tapintása kellemesen hűsítő, illetve akkor mikor fázol, kellemesen tartják a meleget is. Nagyon fontos elmondani, hogy ez a darab ágyazható is szóval, ha kéne két plusz alvóhely, ez remek szolgálatot tesz. Árát tekintve a legjobb áron találod nálunk, de egy ilyen kanapé minden pénzt megér.  Áruházunk outlet jellege miatt érdemes személyesen vagy telefonon érdeklődni a kiszemelt bútor iránt, hiszen a weboldalon tájékoztató jelleggel töltjük fel a termékeket és a készlet folyamatos változása miatt nem tudjuk garantálni, hogy aktuálisan elérhető-e az adott garnitúra.  A színe miatt remekül illeszkedik a modern letisztult lakásokba, de a romantikus stílushoz is tökéletesen illik.

Ennek kialakítása miatt baráti összejöveteleken is jó hasznát fogod venni, hiszen sokan elférnek rajta és az U alaknak köszönhetően egymás szemébe is lehet nézni akkor mikor beszélgettek.

A készlet a feltöltés időpontjában 100%-os mértékben elérhető és megvásárolható, de érdemes érdeklődni az aktuális készletről!

Ha valami nem világos és szeretnéd megkérdezni weboldalunkon, megtalálod ügyfélszolgálatunk számát, de akár személyesen is megéri ellátogatni hozzánk, a nyitva tartásunk is megtalálod oldalunkon. Az árak a weboldalon feltüntetett és az áruházban kiállított bútorok áraival teljes mértékben azonos, így az akciós ár teljes mértékben megfelel a valóságnak és nem fog meglepetés érni. Bútorainkat Németországból importáljuk és a hatályos törvény szerinti garancia érvényes a termékre, termékeinkre. Az ülőgarnitúrák árai a készlet erejéig érvényesek! Fontosnak tartjuk elmondani, hogy árváltozás, trükközés, kisbetűs rész nálunk nincs. A legjobb abban, hogy internetes oldalunkon szétnézel, hogy már konkrétan tudod, melyik kanapé érdekel, és így már célirányosan tudsz hozzánk jönni, s ez által magadnak időt és energiát tudsz spórolni.

Az akció csak a készlet erejéig érvényes! Jelenleg bizonytalan a készletezése, kérjük érdeklődjön elérhetőségünk valamelyikén.

bútoráruházunk elérhetősége

X