ágyneműtartós
ágyneműtartóságyneműtartóságyneműtartós

Butch sarok ülőgarnitúra

252900 Ft

Butch sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Nagyon kényelmes és tartós bútor. A relax fejtámlák tovább fokozzák a kényelmet. Az ár és az akció a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le róla. Méret: 270 x 165

Leírás

BUTCH sarok ülőgarnitúra, az igazi aranyóra

Közelharcnak, kőkemény bunyónak érzed a mindennapi hajtást? Pihend ki a fáradalmakat a BUTCH-on! Butch Coolidge, a Bruce Willis által alakított filmhős is ezen a kanapén nyugtatná fáradt tagjait, ez a sarok ülőgarnitúra ugyanis egy igazi relaxációs központ.

A Ponyvaregény című, méltán világhírű film-klasszikus főhőse, Butch. Olyan ikon, akire nem kiöregedő bokszolóként, hanem igazi hősként emlékezhetünk a film nyomán.

Dédapjától örökölt aranyórája, amelyért akár – amint a szeretett nőért is – az életét is áldozná, éppen a otthon szentségét, a gyökerek fontosságát mutatja meg ne. Ezt az érzést varázsolja majd otthonodba a Butch sarok ülőgarnitúra, amely a klasszikus-modern avantgárd ötvözetében egy igazán korszerű választás!

Ezen a kanapén nemcsak Los Angeles alvilágának szövevényes mindennapjait élvezheted… Hanem drukkolhatsz az igaz szerelem beteljesüléséért, vagy akár összehozhatod egy vígjátékon való kacagós vasárnap délutánra a családot is. A BUTCH aranyló sárga árnyalatú, barátságos szövete, klasszikus, kifinomult formái, továbbá praktikuma, biztosan családi ereklyévé teszi majd számotokra ezt a bútordarabot. Ez az ágyazható, ágyneműtartós sarokülő ugyanis a kényelem, a melegség, az igazi kötődés érzetét hordozza, s viszi el a Ti otthonotokba.

Nem mellesleg a BTUCH most egy kivételes akció keretében kiváló áron lehet a Tiéd.

Nem kell más tenned, mint mihamarabb kapcsolatba léni velünk, s munkatársaink azonnal a segítségedre sietnek. Butch Cooldige minden balhéból kimászik, a Te Butch sarok ülőgarnitúrád, sarokülőd pedig a családi mentsvár lehet a rohanó hétköznapok forgatagában. Nem kell mást tenned, mint ránk bízni a kényelmedet: munkatársaink miden kérdésedre igyekeznek majd választ találni, a házhoz szállításban is a segítségedre lesznek, hogy mihamarabb otthonotokban élvezhessétek a minőségi ponyvákat és a családi regényeket.

Ha viszont még bizonytalankodnál, akkor is örömmel látunk: bemutatótermünkben ugyanis több száz kiváló bútorcsodával találkozhatsz személyesen. Így győződhetsz meg arról is, hogy a Butch sarok ülőgarnitúra a nektek való. Ez a megbízható, tartós ékszer, a dédapától örökölt, igazán értékes aranyóra eszmei hordozója. Csapj le rá most, nehogy elvigyék előled!

Méret: 270 x 165

Elérhetőségünk, címünk itt található

 

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X