Canberra kanapé ágyazható
Canberra kanapéCanberra kanapé ágyazhatóCanberra kanapéCanberra kanapé ágyazhatóCanberra kanapé ágyazható

Canberra kanapé

299999 Ft

Nagyon ízléses kék plüss kárpittal bevont kanapé, amely állítható háttámlákkal és fejtámlákkal, nagyon puha kényelmes felülettel rendelkezik.

Varázslatos kék színe elkápráztat mindenkit. Önmagában is egy lendületes bútordarab, mely némi fantáziával még játékosabbá és színesebbé varázsolható. Plüss kárpit kanapé, aminek érintése bársonyos és selymes. Állítható fejtámlákkal és háttámlákkal kiegészülve szinte maga a csoda. Trendi lábai összhangban van a kanapé stílusával. Készleten egy pár darab van, várjuk személyesen bútoráruházunkban!

Kategória:

Leírás

Canberra kanapé állítható fej és háttámlákkal

Canberra kanapé ülőgarnitúra nagyon elegáns megjelenésű tükröződik rajta a minőség. Anyaga a legkiválóbb szövet, aminek köszönhetően hosszútávra tervezhetünk vele. Modern mélykék színe merészségre és a megszokottól egy picit eltérő utal. A Canberra kanapé ágyazható tulajdonsággal rendelkezik, ami igazán megkönnyíti a dolgunkat amennyiben szükség van még fekhelyre. Az ágyazható szerepe kiegészül az ágyneműtartó résszel, melyet ránézésre nem is feltételeznénk róla. Ügyesen és egyszerűen ággyá alakítható. Kényelmes háttámláin kívül a komfortot még fokozza a Canberra kanapé úgynevezett relax fej és kartámlája. Célszerűen magunkhoz igazíthatjuk a fej és a kartámlákat egyaránt így tökéletes támaszkodást biztosítanak. A kartámlák szélessége kifejezetten egyedivé varázsolja stílusát, mely fűszerezve van a fejtámlák hajlékonyságával. Az ülőrész keménysége igazodik a háttámlákhoz és a fej valamint a kartámlák keménységéhez. Ez nagyon fontos a hosszútávú egységes kényelem kialakításához. Canberra kanapé jobbos kivitelben érhető el a pomázi bútor outletben. A jobbos kivitel jelenti a jobb oldali hosszított részt, ami elengedhetetlen az igazi elnyújtózás élményéhez. Valamint ennek tudatában megtervezhetjük pontosan és precízen hova helyezzük otthonunkban. Apró lábai alig észrevehetők mégis maximális tartósságot kölcsönöz az elegáns bútorhoz. Fontos azok számára, akik a nappali közepének díszeként vásárolják meg a Canberra kanapé ülőgarnitúrát. Színe és eleganciája igazi ékszere lehet a lakásunknak vagy otthonunknak.

Manapság is hosszútávra vásárolunk ülőgarnitúrát, vagy bármilyen bútordarabot otthonunkba. Így fontosnak tartjuk, hogy a mai világban ár / érték arányban tényleg ennek megfelelő és elvárható minőséget kapjunk cserébe. Szélessége és mélysége mindenkinek kényelméhez igazodik. Legyen szó fiatalokról vagy idősebbekről egyaránt. Pihenésről vagy bármilyen kedvtelésről.

A Canberra kanapé mélykék színe különösen öltöztető tud lenni a falaink színe mellett, citromsárga párnákkal, vagy egy ciklámen élénk pléddel felpezsdítve. Játékosság és ötlet van benne rengeteg.

Összegezve Canberra kanapé elnevezésű ülőgarnitúránkat csak ajánlani tudom mindenki számára, akik egy picit is ügyelnek a megjelenésre és minőségre egyaránt. Bár ellentmondásos, feltűnő és mégis visszafogott a stílusa.

Méret:300 x 190

X