Akció!
Carina ülőgarnitúra 1506
Carina ülőgarnitúra 1506

Carina ülőgarnitúra 1506

315900 Ft 279990 Ft

Igényes ülőgarnitúra, prémium kialakítással. Króm lábai nagyon tartós minőséggel bírnak, divatos ülőrésszel és háttámlával rendelkezik a bútor, ami rendkívül kényelmes is egyben. Egy ilyen szép bútor a nappali dísze lesz. Várjuk hívását!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Carina ülőgarnitúra kiváló formavilág, hosszú tökéletes kikapcsolódás. a stabil fakeret, kényelmes tengelyfelfüggesztés és lélegző poliészter párnázás mely kialakítását jellemzi.
Az ülés és a háttámla szabadon állítható mely a kényelmet fokozza, így teljes pihenést biztosítva.

Az ülőgarnitúra hozzávetőleges méretei: 225/378/183 cm magassága 70 cm, ülés mélység / magasság 72/35 cm.

A Carina ülőgarnitúrát mint ahogy azt te magad is észre vehetted kiváló formavilág jellemzi, nagyon elegáns, nagyon letisztult. Remek választás ez azok számára kik szeretik a különlegeset, de a nappalik mellett az irodában is remekül mutat. Remek választás ez klubok számára is, ahol szeretnek a vendégek kedvében járni, hiszen ezen az ülőalkalmatosságon többen is kényelmesen el tudnak beszélgetni, televízió nézéshez is tökéletes darab. A hosszú tökéletes kikapcsolódás garantálva van ezen a kanapén. a stabil fakeret,

kényelmes tengelyfelfüggesztés és lélegző poliészter párnázás mely kialakítását jellemzi, mindenkit magával ragad.

Minden vendéged el lesz ámulva, hogy milyen szép kanapéd van, és ők is ilyet szeretnének a lakásukba. Német darab ez is, mint ahogy a többi kanapénk is, így biztos lehetsz abban, hogy minőségi darab jut a birtokodba. A németek elismertek a bútor gyártás terén is, pontosak és minőségi anyagokat használnak, ami garantálja az időtállóságot.

Ezt a kanapét is a legjobb áron kapod tőlünk, és nyugodt lehetsz, nemigen fogsz még eggyel találkozni.  A kényelem az egyik legfontosabb szempont kell legyen akkor mikor ülőgarnitúrát vásárolunk, ezen a kanapén az ülés és a háttámla szabadon állítható mely a kényelmet fokozza, így teljes pihenést biztosítva a rajta helyet foglalóknak. Formájának köszönhetően a rajta helyet foglaló személyek úgy tudnak beszélgetni, hogy közben egymás szemébe néznek, ez az aki jártass a pszichológiában jól tudja milyen fontos tud lenni a nyílt, őszinte beszélgetések során.

Az ülőgarnitúra hozzávetőleges méretei: 225 / 378 / 183 cm magassága 70 cm, ülés mélység / magasság 72 / 35 cm.

Internetes oldalunkon több száz kanapét tekinthetsz meg, mi nem csak mondjuk, hanem valóban az ügyfelek elégedettségét tartjuk szem előtt az ülőgarnitúrák értékesítése tekintetében. Itt online nem lehet vásárolni, mivel fontosnak tartjuk, hogy személyesen is ki tudd próbálni a kanapét. Bútoráruházunk nyitvatartási programját és címét is feltüntettük weblapunkon. Várunk téged és szeretteidet nagy szeretettel és a legjobb minőségi kanapékkal!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Jelenleg bizonytalan a bútor készletezése.

X