Akció!
Carola ülőgarnitúra
Carola ülőgarnitúraCarola ülőgarnitúraCarola ülőgarnitúraCarola ülőgarnitúraCarola ülőgarnitúra

Carola u-alakú ülőgarnitúra ágyazható

299900 Ft 199900 Ft

Jó minőségű szövettel kapható az u alakú ülőgarnitúra. A szövet kellemes tapintással bír, jól szolgálja a mindennapokat. Itt kedvére pihenhet családjával, mert jut hely mindenkinek. Rendelkezik ágyneműtartóval és ágyazható funkcióval is amik rendkívül praktikusak. Most remek áron, akciósan vásárolható meg nálunk, amíg a készlet tart! Ha lejjebb görget az oldalon, talál bővebb leírást a termékről!

Leírás

Carola u-alakú ülőgarnitúra

Kék-szürke színben kapható most akciós áron a Carola u-alakú ülőgarnitúra. Minőségi szövetből készült a bútor, német precizitással. Itt elfér majd az egész család, ráadásul nagyon kényelmes a bútor.

Alkalmas arra is, ha valaki állandó alvásra szeretné használnia bútort, valamint rendelkezik ágyneműtartós résszel is. Ezt a bútort a mindennapokra tervezték, biztos lehet abban, hogy ez a szövet strapabíró, és sok éven át használható lesz.

A legmenőbb partikellék

Áthívnád a haverokat? De nincs hova leültetni őket? Egy igazi pókerpartihoz márpedig elengedhetetlen a kényelem. Ha nemcsak a konyhaasztalnál feszengve zsugáznátok, vagy nyomorogva, földön ülve nyomnátok le egy társast, esetleg közeledik a focivébé, és nincs hol néznetek, akkor a Carola u-alakú ülőgarnitúrája számodra a legvonzóbb ajánlat. A mélykék-sötétszürke színű, egyszerre eleganciát és kényelmet sugárzó szövet nemcsak a csajoknak jön be, a férfias színvilág biztosan a haverok figyelmét is felkelti majd. Hát még ha ki is próbálják, és csak egyszer hátradőlnek benne. A puha anyag, a német precizitással tervezett, minimális nyikorgást sem engedő kivitelezés, a tágas ülőtér, sőt a hatalmasra bővíthető fekvőfelület biztosan a te nappalidat teszi a legmenőbb hellyé – a sarki kocsma ezentúl szóba sem jöhet.

A színvilág és a forma nemcsak a legdizájnosabb lakáskellékké teszi ezt a bútordarabot, hanem egy minimalista nappalit is eleganciával tölt meg. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a maximális kényelem, a luxuskivitel mellett ez a darab még praktikus is, hiszen ágyneműtartóval is rendelkezik, ahová – akár a zsuga vagy a házibuli után – beférnek a kellékek, de a kihúzható ágyrészen a legőrültebb haverok is megpihenhetnek, helyből nem lesz hiány.

Ráadásul ezt a bútort egyértelműen a mindennapokra tervezték, biztos lehetsz tehát abban, hogy a szövet strapabíró, és sok éven át használható lesz, különösebb takarítás és tisztítás nélül is. Nem kérdés tehát: a fiúk többé máshova sem vágynak majd az esti meccsek nézéséhez, a maximális kényelmet pedig biztosan a legjobb sörökkel hálálják majd meg. Persze nagy kérdés, hogy a sörrel hogyan veszik fel a versenyt a Carola láttán biztosan maradni vágyó csajok…

Az igazi partikellék ülőgarnitúra tehát a Carola, az agglegény lakások nélkülözhetetlen ülőalkalmatosságát ráadásul most tényleg hihetetlen áron veheted meg nálunk.

Persze ez az egyszeri akció csak a készlet erejéig érvényes.

Kollégáink várják tehát a hívásodat, bármiben készek a segítségedre lenni, sőt, szívesen látnak üzletünkben, ha személyesen is megnéznéd a terméket!

Méret: 310 CM X 170 CM X 155 CM

Most hihetetlen akciós áron tudja megvenni nálunk ezt a bútort! Az akció a készlet erejéig érvényes.

Kollégáinkat hívja a pontos készletet illetően! Jöjjön el hozzánk személyesen!

Várjuk hívását, hétfőtől-vasárnapig!

310 cm x 170 cm x 155 cm

BM.

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X