ágyazható sarokgarnitúra
ágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúra

Celine kanapé

189900 Ft

Celine sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Szürke szövettel, amely valóban erős és így strapabírós is egyben.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Celine kanapé, egy földre szállt francia csoda

Erről a névről kinek juthatna más az eszébe, mint Céline Dion, a méltán világhírű énekesnő!? A Celine kanapé éppen a csodálatos hangú, aranytorkú sztárhoz passzoló kanapé. Egy olyan elementáris erejű, leírhatatlan, gyakran mesevilágba kalauzoló tünemény, amelyre igaz a jellemzés: ezerből, ha nem millióból egy van ilyen.

És a Celine kanapé más szempontból is idézi névadóját. Dion ugyanis Québecben látta meg a napvilágot, a kanadai francia kisebbséghez tartozik. Franciául is kezdett el énekelni még gyerekként, 12 éves korában fedezte fel menedzsere és későbbi férje, René Angeli. A köztudatba az Eurovíziós dalfesztivál megnyerésével robbant be, és rögtön utána meghódította Amerikát a híres dallal, ami a Szépség és a Szörnyeteg főcímdala volt.

A Celine sarokkanapé éppen ez a franciás báj, amely az Egyesült Államok, sőt a Hollywood meghódítására képes mágikus erővel van megáldva.

A különleges színösszeállítása, csodálatos kárpitozása, természetes eleganciával megáldott, egyszerűen minőségi kivitelezése olyan különleges jelenséggé teszi, hogy attól tulajdonosa, azaz Te is a világsztárok világában érezheted magad.

Ez a kanapé ugyanis az igazán különleges és egyedi személyiségek sajátja.

Ha a CELINE-t választod, egy olyan bútordarabot viszel haza, amely a „szerelem színeivel” tölti majd meg otthonodat. Méghozzá olyan gyöngéden karolja majd fel a mindennapjaidat, ahogyan René szerette Celine Diont és viszont – egy életen át.

Az énekesnő The Colour of My Love című albumát  hallgatva Téged is átjár majd az a mély, odaadó érzés, amelyet a legszerencsésebbek egyszer megélhetnek az életben. És a hozzád érkezők sem kell, hogy távozzanak a My heart will go on után: a Celine sarok ülőgarnitúra ugyanis ágyazható, ágyneműtartós, egy igazi kényelemhajó. Olyan kanapécsoda, amelyet a legelegánsabb francia szalonokban éppen úgy el tudunk képzelni, ahogyan Celine Dion Las Vegas-i otthonában.

Most viszont itt az idő, hogy a Te lakásodban is egy ilyen kuriózum teremtse meg a hangulatot, s ejtsen mindenki ámulatba! Ne habozz, a Celine kanapé valóban egy a millióból, most kell megszerezned! Várjuk hívásod, vagy ha még vacillálsz, akkor bármikor örömmel látunk bemutatótermünkben is. Ott nemcsak a látványtól esik majd le az állad, hanem el is merülhetsz a földre szállt francia csoda világában!

Érdeklődj a készletről telefonon vagy személyesen.

Méret: 265×185

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X