Akció!
Challange u alakú ülőgarnitúra
Challange u alakú ülőgarnitúraChallange u alakú ülőgarnitúra

Challenge u alakú ülőgarnitúra relax

299900 Ft 259900 Ft

Szövet u alakú ülőgarnitúra. Itt elfér majd családjával, és kellemesen telnek majd az esték. Kellemes tapintású szürke szövetből készült a bútor. Egy ilyen minőségi bútor nagyon meghatározza a nappali hangulatát, csapjon le erre a kiváló darabra! Relax fejtámláival fokozhatja a kényelmet, és több fokozatba állítható. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes. További részletesebb leírást talál a bútorról lejjebb az oldalon.

Leírás

Challange u alakú ülőgarnitúra

Rendkívül kellemes tapintású szövetből készült a Challange u alakú ülőgarnitúra. Már ránézésre az embernek olyan érzete támad, ezt a darabot szívesen állítanám a nappaliba mert ad egy prémium érzetet.

A bútor rendkívül kényelmes, egyszerűen jó rajta heverészni, pihenni. Lábait kényelmesen felhelyezve, fejünket kicsit hátradöntve tudunk pihenni rajta. A relax fejtámlák személyre szabhatóan állíthatóak fokozva a kényelmet.

Akciós áron tudja most megvásárolni a Challange u alakú ülőgarnitúrát, amíg a készlet tart! Outlet áruház vagyunk, így csak néhány darab érkezik minden fajtából. Ne maradjon le róla, jöjjön el hozzánk pomázi üzletünkbe!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig!

mérete: 190 cm x 330 cm x 225 cm

További u-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja.

X