Akció!
Chapman U-alakú relax fejtámlás kanapé
Chapman U-alakú relax fejtámlás kanapéChapman U-alakú relax fejtámlás kanapéChapman U-alakú relax fejtámlás kanapé

Chapman U-alakú relax fejtámlás kanapé

389505 Ft 199990 Ft

U alakú, piros szövettel kapható, relax fejtámlás kanapé. Relax állítható fejtámlával nagyfokú kényelemben lehet része. A család összes tagja el fog itt férni. Outlet áruházunkban a készlet általában gyorsan cserélődik. Szeretettel várjuk megkeresését telefonon és személyesen is.

Leírás

U-alakú relax fejtámlás kanapé

Állítható beülési mélységgel még kényelmesebbé tehető ez a garnitúra, hiszen végig alátámasztja a hátát, derekát. A fejtámlák külön-külön állíthatóak! Valóban impozáns és kényelmes ülőgarnitúra Németországból!

 

mérete: 175 x 370 x 165

 

Az ár a készlet erejéig érvényes! Szeretettel várjuk outlet bútoráruházunkban, ahol kb. 220 db. azonnal szállítható Bútor vásárolható és szállítható azonnal!

bútoráruház elérhetőség

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Ez egy gyönyörű U-alakú relax fejtámlás kanapé, amely nagyon szép karakteres darab vörös színben. Ez tipikusan az a darab amely köré lehet kialakítani a nappalit és köré lehet kiválasztani a többi bútort. Valódi dísze lesz majd a Te nappalidnak. Állítható beülési mélységgel még kényelmesebbé tehető ez a garnitúra, hiszen végig alátámasztja a hátad, derekad.

Egy kanapé esetében lássuk be a legfontosabb az, hogy kényelmes legye.

Ez az a darab, ami maximálisan kielégíti még a legigényesebbeket is. A fejtámlák külön-külön állíthatóak, így személyre szabható! Valóban impozáns és kényelmes ülőgarnitúra ez Németországból! A mérete: 175 x 370 x 165. Ha elfáradtál a napi robotban vagy csak szeretnél ledőlni délután esetleg folytatni szeretnéd a könyv olvasását ezen a kanapén kényelmesen megteheted. Minden ezen töltött percet élvezni fogsz és nem fog fájni a hátad akkor mikor fel kell kelni róla.

A németek közismertek precízek és minőségi munkát végeznek, a kanapé készítéshez is ők értenek a legjobban, minőségi darabokat készítenek jó áron. sok éves tapasztalattal rendelkezünk bútor értékesítés terén, várunk Téged is szeretettel bútoráruházunkban, ahol tudsz vásárolni is. Az ár a készlet erejéig érvényes! Nálunk nincsenek kisbetűs részek nincs árváltoztatás. Ha szeretnéd és igényled a kiszállításban is a segítségedre tudunk lenni.

Ez a piros kanapé remek ajándék is lehet a feleségednek vagy hölgy barátodnak, hiszen melyik nő ne szeretne ilyen kanapét a nappaliba. Szeretettel várunk outlet bútoráruházunkban, ahol úgy kétszázhúsz darab azonnal szállítható bútor vásárolható és szállítható azonnal! Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk.

Ha nem szereted a silány minőséget és valami egyedire valami minőségi németre vágysz, akkor tőlünk kell vásárold a kanapét. A sok éves szakmai tapasztalat és a remek árak mind mellettünk szólnak!

X