Chiara kanapé
Chiara kanapéChiara kanapéChiara kanapéChiara kanapéChiara kanapé

Chiara kanapé zsákszövettel

89900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé zsákszövet ülőfelülettel.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

CHIARA kanapé zsákszövet huzattal, ágyneműtartóval és ágyazható funkcióval.

A Chiara kanapé sugárzik a fiatalos energiától és a modern külső vagányságától. Jellegzetes példánya az egyszerű és mégis modern valamint nagyon praktikus bútoraink egyikének. Anyagát tekintve egy minőségi szövet boritást kapott, mely igazoltan bírja a megpróbáltatásokat. Érintése finom és puha. A kettős szín kombináció megvédi az unalmas egyhangú szürkeségtől. A fekete háttámla rész, valamint az alsórész feketesége észrevétlen kihangsúlyozza a világosszürke ülőfelületet. Otthonunk kedvenc bútorává fog válni, mert igazán könnyű, kellemes és lazán illeszkedik a többi stílushoz.

A Chiara kanapé ülőfelülete megfelelő keménységű és jó támaszkodása van.

Keménységét a minőségi habszivacs tömítésnek köszönheti. Minden esetre tökéletes, beszélhetünk a hosszan tartó ücsörgésről, beszélgetésről, olvasásról, vagy megemlíthetünk egy délutáni elnyújtózást fáradtan hazaérve a munkából. Párnáit könnyen mozdítva illeszthetjük magunkhoz, ami még fokozni fogja számunkra az élményt és a kényelmet. Biztosan tudom, hogy sokakat meglep a Chiara kanapé ágyazható és még ágyneműtartó résszel is rendelkezik.  Ágyazhatósága egy szuper funkció, ha mégis marasztalnánk bárkit otthonunkban. Ágyneműtartó része önmagáért beszél. Króm lábai épphogy sejtetően kilátszanak a Chiara alól, ezzel is lágyan fokozva a dizájnt mellyel a kivitelező megalkotta. Bátran állíthatom kellendőre sikerült!

Nem titok, hogy inkább a fiatalok körében közkedvelt ez a kanapénk. A CHIARA kanapé nagyon beleillik egy pályakezdő életébe. El tudom képzelni, hogy a Chiara kanapé központi helyét foglalja el a nappalinak ahol a barátok, bulizások, közös élmények körül forog még a főszerep. Egy- egy átbulizott éjszaka után édes a reggeli ébredés a CHIARA tetején, vagy akár szórakoztató is egyben, ha többen összekuckózunk rajta. Élményeket megosztani egymással már fiatal felnőtt korban is sok erőt ad és boldogságot. Ráadásul a pihentető fekvés biztosított a Chiara kanapé segítségével. Távoli emlékeim szerint anno még az én fiatal koromban hamarabb döntöttünk a padlón alvás mellett. Az akkori kanapék minősége hosszútávon nem mindig volt garantált. Hihetetlen mennyit fejlődött a világ és a technika.

Megtekinthető a pomázi bútor outletben.

Méret: 195 x 145

Elérhetőségünk – címünk itt található.

 

 

X