Costa ülőgarnitúra
Costa ülőgarnitúraCosta ülőgarnitúraCosta ülőgarnitúra

Costa ülőgarnitúra

269900 Ft

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Costa ülőgarnitúra, a tökéletesség keveréke

„Strong like a Londoner, smooth like an Italian” – tartja a tökéletes kávéról a mondás, és a Mocha Italia keverékének megalkotóit, a Costa-családot idézve érdemes is megjegyezni ezt. Tehát: legyen erős, mint egy londoni és sima, mint egy olasz. Nemcsak a kávéra, de a COSTA nevű ülőgarnitúránkra is igaz ez a kombináció! Hiszen ez a bútor teljes világában: színében, eleganciájában is a tökéletes kávé keverékét idézi. Egy olyan zamatos csodát, amely nélkül élni sem lennénk képesek!

A kávéőrültek nyilván ismerik a történetet, hogy 1971-ben, amikor Sergio és Bruno Costa megnyitották kávé pörkölő üzemüket. A tökéletes kávékeverék kidolgozásán dolgoztak. Mára a Costa név a világ az egyik legkedveltebb kávézóláncának nevévé érett, 32 országban jelen levő több mint 3500 Costa kávézó működik. Az olasz alapítók pedig egy világmárkát teremtettek meg a Mocha Italia révén. A Costa ülőgarnitúra éppen ilyen meghatározó bútorikon, egy olyan luxuskanapé, amely a tökéletes kávéitalok. Az olaszos ízvilág és a britekre jellemző szívósság egyvelege. Ezt a keveréket márpedig világszerte ünneplik!

A mi COSTA-nk ráadásul nemcsak a külcsín erejéig markáns: ez a luxusbútor a tökéletes kávé elfogyasztásának tökéletes helyszíne lesz a Te nappalidban! Ráadásul nemcsak a vasárnapi ebédeket követő délutáni családi percek, hanem akár a hosszabb távra érkező vendégek is elvarázsolódhatnak ettől a keveréktől. Hiszen a COSTA ágyazható, ágyneműtartós, a tökéletes kiakpcsolódás luxusélményét nyújtó relax fejtámlákkal is fel van szerelve. Szövete a tökéletes olasz kávé és a Costa Rica-ból származó, világhírű minőséggel rendelkező csokoládé tökéletes színkombinációja.

A Costa ülőgarnitúra az a bútor, ami miatt érdemes magadhoz térni! Nem lesz ugyanis szükséges koffeinre, ha megtudod, micsoda kivételes akció keretein belül juthatsz most hozzá ehhez az bútorhoz. A COSTA csak tőlünk, és csak rövid ideig érhető el ezen az áron, érdemes tehát cselekedni. Szeretettel várjuk hívásod, de még inkább örömmel látunk bemutatótermünkben, ahol a hét bármely napján meggyőződhetsz arról: a COSTA valóban a tökéletesség keveréke!

Ne maradjon le az akciós árról! Elérhetőségünk

Méret: 280×192

 

X