Akció!
Diablo u alakú ülőgarnitúra
Diablo u alakú ülőgarnitúraDiablo u alakú ülőgarnitúra

Diablo u alakú ülőgarnitúra relax

325000 Ft 219900 Ft

Szövetből készült u alakú ülőgarnitúra, szürke színben. Itt elfér az egész család, nappalija meg fog újulni. Relax állítható támláival még tovább tudja fokozni a pihenés élményét. Ülőfelülete nagyon jó minőségű szivacsból lett kialakítva. Alkalmas a mindennapos használatra hosszútávon is. Várjuk szeretettel üzletünkbe, ahol ki is lehet próbálni a bútorainkat. Outlet vagyunk, így akcióink a készlet erejéig érvényesek!

Leírás

Diablo u alakú ülőgarnitúra, mérete: 215 cm x 350 cm x 170 cm

Kellemes szürkés színvilággal készült a Diablo u alakú ülőgarnitúra. Eredete szerint német import ülőgarnitúra. Nagyon jó minőségű szövetanyagból készült, mely kiválóan alkalmas a hosszútávú használatra. Állítható relax fejtámlával rendelkezik, ahogy a képen is látható. Ez még jobban hozzájárul a kényelmes pihenéshez. Ülőrésze német minőségű habszivacsból készült, mely nagyon jól bírja a mindennapi használatot.

Nyitva vagyunk mindennap, várjuk hívását!

További kínálatunk

Elérhetőségünk Ha megtetszett Önnek a bútor, és szeretné otthonában látni kérem hívja kollégáinkat és érdeklődjön a pontos készletről! Outlet bútorüzlet vagyunk, így mindenből egy darab van készleten!

További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X