Doblo sarokgarnitúra
Doblo sarokgarnitúraDoblo sarokgarnitúraDoblo sarokgarnitúrasarokgarnitúra

Doblo sarokgarnitúra

189900 Ft

Nálunk a párnák természetesen alaptartozékai a sarokgarnitúrának. Jöjjön és huppanjon bele, amíg a készlet tart.

Klasszikus alakja modern kényelmet takar. Jobbos oldali része hosszított, ahol elnyújtózhatunk bátran. Háttámla részének párnáit igazíthatjuk testhelyzetünknek megfelelően, ezzel is fokozva a pihenés élményét. Természetesen a párnák a bútor tartozékai. Anyaga megnyugtatóan finom tapintású és időtálló. Mélysége tökéletes. Színe könnyen illeszkedik környezetéhez. Korlátozott darabszámban elérhető készletünkben. Bútoráruházunk várja szeretettel személyes érdeklődését.

Leírás

Doblo sarokgarnitúra sok-sok tartozék párnával

Ránézésre is egy nagyon kellemes megjelenésű ülőgarnitúra. Eleganciáját világos színe kölcsönözi számára. Bármilyen környezetben jól mutat éppen ezért, tökéletesen tud illeszkedni a többi színhez, bútorhoz egyaránt. Világos színéhez abszolút passzol egy szép és mutatós szőnyeg, higgyék el azt sem probléma, ha otthonunk falai pompáznak vidám színekben. A PASA DOBLO ülőgarnitúra formáját a klasszikus bútorok ívei jellemzik, bár ettől mégsem válik azzá. Anyaga prémium osztályos minőségű szövet, finom és lágy tapintással. Hosszútávra gyártják a kivitelezők, gyakran tesztelve időtállóságát mennyire strapabíró az anyag. A kar és háttámlái kifogástalan ívben és vonalban helyezkednek el ahhoz, hogy a megfelelő alátámasztást nyújtsák számunkra. A háttámla érdekessége még az is, ha szeretnénk, a ráhelyezett párnákkal maximális mértékben kihasználhatjuk a bútor által nyújtott kényelmet. Ehhez nem kell mást tennünk, csak magunkhoz igazítani ezeket a párnákat a saját elképzelésünk szerint.

PASA DOBLO ülőfelülete tartós habszivacs tömítésnek köszönheti komfortját, mely egyedülálló a hosszabb olvasásokhoz, tévénézéshez. Nagyszüleink aggodalmát is eloszlathatjuk azzal, hogy a mélysége a lehető legpraktikusabb kialakítást képviseli. Ami arra tökéletes, hogy aki már nem szeretne, mégse maradjon benne, kényelmesen fel tudjon állni belőle.

Lábai közelebb hozzák hozzánk a természetet. Mennyire csodálatos a kivitelezők szélesen álmodták meg, így elhelyezkedése jól látható. Szerintem a dizájnja így tökéletes a PASA DOBLOnak.  Jobb oldali hosszított rész idézi a mai divatos hangulatot. Mindemellett egy elmondhatatlan praktikus része az ülőgarnitúránknak. Valószínű itt fogunk pihenni a legtöbbet, ahol nem csak kényelmes elhelyezkedésben van részünk, még a lábunkat is megnyújtóztathatjuk.

Vásárlóink visszajelzése alapján, akik emellett a bútor mellett döntöttek sokszor a jobb oldali nyújtott rész gyerekbirodalommá válik. Miért is? Naná, hogy azért mert igazi kuckós érzést nyújt a gyerkőcöknek, ráadásul be is keríthetik a többi párnával ezt a „várat” könnyedén. A szülők a nagy játék közben csak reménykedhetnek abban, majd álomra is szenderül ebben a tündéri kuckóban a gyermek. A legjobb választás a PASA DOBLO.

Méret:305 x 155

elérhetőségünk, címünk itt található

További sarokgarnitúra kínálatunk itt található

 

X