Dorina u-alaku sarokgarnitúra
Dorina u-alaku sarokgarnitúraDorina u-alaku sarokgarnitúraDorina u-alakuDorina u-alaku sarokgarnitúraDorina u-alaku sarokgarnitúra

Dorina u-alakú sarokgarnitúra

249900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós u-alakú ülőgarnitúra világosszürke szövettel és természetesen az összes párnával, ami nálunk alaptartozék. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket áruházunkban, ahol ki is próbálhatja a kiszemelt kárpitos bútort, a készlet erejéig érvényes akció keretén belül. Outlet bútoráruházként működünk, így az árukészletünk folyamatosan cserélődik, változik.

Leírás

Dorina u-alakú sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

A Dorina u-alakú sarokgarnitúra egy csodálatos hangulatú és megjelenésű bútor. Ránézésre egy teljesen letisztult, kellemes színű, elegáns tervezés. Az alakját tekintve mindenképpen önálló bútorként szoktuk javasolni aminek ráadásul érdemes kellő teret biztosítani a nappalink közepén. Öltöztetni fogja otthonunk szépségét. Ettől természetesen lehet kezelni eltérően, ha valakinek úgy adódik hely, vagy akár jobban tetszik egy kellemes csöndes sarokban. Nagyszerű tulajdonsága még ennek a Dorina u-alakú sarokgarnitúrának, hogy alakítható az állása. Mit is jelent ez pontosan?

Ha most szemből megtekintjük, gyönyörűen látszik, hogy a hosszított láb rész, avagy a fekvő rész a baloldalon helyezkedik el. Ez , persze nem állja meg a helyét, hiszen mindenhol elnyúlhatunk rajta, így mondhatjuk azt is, hogy az egész ülőgarnitúra egy kiváló heverő. NA DE! A lényeg ezt az említett baloldalt könnyedén kicserélhetjük a jobboldali ülőrésszel, ami azt jelenti, kényünk-kedvünk szerint váltogathatjuk.

Az Dorina u-alakú sarokgarnitúra anyaga minőségi tartós szövet, időtálló és tartóssága hosszabb távra tervezett. Ez megnyugtató vásárlóink szempontjából, mivel egy ülőgarnitúra mindig központi helyét foglal el egy család életében, mondanám a konyha után a második helyet. Ülőfelülete tökéletesen harmonizál a háttámla kipárnázott részével és annak magunkhoz igazítható formájával. Keménysége kifogástalan pihenésben részesít bennünket akár hosszabb ücsörgés, olvasás vagy egyéb más kellemes tevékenységben. U alakjának köszönhetően maximálisan alkalmazható egy jó baráti csevej helyszíneként, hiszen a formája nagyszerűen lehetővé teszi, hogy lássuk egymást.

Így az este élménye még gazdagabbá és felejthetetlenné válik mindenkinek.

A Dorina u-alakú sarokgarnitúra kedves barátaink marasztalásához is maximálisan kezelhető. Félkézzel kihúzható ágyazható és még az ágyneműt is ügyesen tárolhatjuk benne. Megnyugodhatunk nem ér kellemetlenség senkit, ha valaki felönt a garatra és ezen a bútoron szeretne aludni… Lábai növelik a dizájnt mely elegáns és fantázia dús is egyben. A világos szín könnyen életre kelti a körülötte lévő színárnyalatokat, legyen szó a fal színéről, bútorokról és egy kedves emlékről a sarokban. A Dorina u-alakú sarokgarnitúra, ülőgarnitúra szuper választás.

Méret: 160 x 340 x 195

Kapcsolat – elérhetőség

További információk

ágyazható

ágyazható

ágyneműtartó

ágyneműtartós

X