Piros bőr sarokgarnitúra
Piros bőr sarokgarnitúraPiros bőr sarokgarnitúraPiros bőr sarokgarnitúra

Dream Piros bőr sarokgarnitúra

299900 Ft

Leírás

Dream Piros bőr sarokgarnitúra, az álommesterek vörös szőnyege

Az amerikai álom maga: a Dream Piros bőr sarokgarnitúra. Vörös szőnyegen vonulj be az áloméletedbe! „A nagyság nem egy csodálatos, ezoterikus, elérhetetlen tulajdonság, ami csak különleges egyéneknek adatott meg. Hanem olyasmi, ami valóban mindegyikünkben benne van. Fontos, hogy elhidd, hogy TE vagy az az egy!” Az idézet a DREAM című, ma már ötvenmillió megtekintésnél járó motivációs videóból való, amely arra tanít, hogy az álmok valóban valóra válthatóak.

Ezzel az ágyazható, ágyneműtartós, relax-fejtámlás, csodálatos vörös bőr garnitúrával egy olyan álmot élhetsz meg a mindennapokban, amelyre mindig is áhítoztál. A minőség, a luxus és az elegancia most vörös szőnyegen tárul eléd. Légy részese a kiváltságosok valóságának, teremtsd meg otthonodban a pompát, amelyről csak álmodoztál. Nem kell tovább várnod, most a tied lehet, valóra váltatod az álmaidat, a Dream Piros bőr sarokgarnitúra minden tervezgetésednél, minden tanulásnál, olvasásánál, munkával töltött éjszakánál, minden meghitt, forró percnél, minden vasárnap délutáni álmodnál ott lesz.

Ez a luxuskanapé egy igazi státuszszimbólum: olyanok választása, akik mernek a vörös szőnyegre lépni. Ki a nagyvilág elé, önmaguk lényegét adva, s mindenkinek bátran megmutatva, hogy micsoda csodák rejtőznek bennük. Vidd haza az amerikai álmokat, teríts vörös szőnyeget a hozzád, hozzátok látogatóknak! Tedd ezt a kanapét a lakásotok középpontjává, éppen úgy, ahogyan életed reflektorfényébe önmagadat! Add meg az otthonodnak, s magadnak azt, ami jár: kapj meg mindent, amire csak vágysz! A Dream Piros bőr sarokgarnitúra az a garnitúra, amelyet az álommesterek, például hollywood-i filmkészítők is inspirálónak találnának. Ez a választás segít majd tovább haladni a megálmodott úton!

Ne várj tovább, váltsd valóra most az álmaidat, s vidd haza a Dream Piros bőr sarokgarnitúrát!

Ez a luxusbútor most egy kivételes akció keretében, ezen az elérhető áron csak tőlünk és csakis egyszer kapható. Lépj velünk kapcsolatba, telefonálj, vagy látogass el személyesen bemutatótermünkbe, hogy mi is segíthessünk valóra váltani az álmaidat! Munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek: praktikus tanácsokkal, a választott bútorod kezelésmódjához szükséges ismeretekkel vérteznek fel, de a házhoz szállításban is örömmel állnak a rendelkezésedre! Látogass el hozzánk még ma, s lépj legvadabb álmaid vörös szőnyegére a DREAM-mel!

Méret: 240×170

Ár: 299.900

X