ágyazható sarokgarnitúra
ágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúra

Driver sarokgarnitúra

239900 Ft

Jobbos állású sarokgarnitúra relax fejtámlákkal és kis mpéretü ágyneműtartós funkcióval szerelve. Nagyon kényelmes ülőbútor, érdemes kipróbálnia.

Eszmei bútor mely észrevétlen kedvenc pontja lesz otthonunknak. Mérete ellenére kielégítő nagyságú és az egyik legtökéletesebb választás. A háttámla részén relax fejtámlák is szolgálják a pihenésünket, mely az íves kartámlák támaszkodásával válnak teljessé. Ágyazható és még egy icipici ágyneműtároló rész is elfért benne. Siessenek, mihamarabb érdeklődjenek személyesen. Várjuk szeretettel Önöket.

Leírás

Driver ágyazható sarokgarnitúra kis méretű ágyneműtartóval

A Driver sarokgarnitúra, ülőgarnitúra titka a letisztultságban, a szolid megjelenésben és a kiviló minőségben rejlik. Anyagát tekintve a Driver sarokgarnitúra garantáltan a legerősebb időtálló minőségi szövetből készült.

Ágyazhatósága egy ajándék azok számára, akiknél sokszor megfordul a többi családtag, barátok, vendégek.

Egyszerűen és ügyesen működik az ágyazása. A Driver sarokgarnitúra háttámlái és annak fejtámla része igazítható magasságunkhoz, kényelmi elvárásainkhoz lazán akár egy könnyed mozdulattal. Ez a lehetőség fokozza a kényelmi tulajdonságok skáláját, valamint a maximális komfortot. Szélesített kartámlája tökéletes megoldást nyújt, arra az esetre amennyiben eldőlve megpihenünk rajta egy pillanatra vagy várhatóan hosszan. A Driver sarokgarnitúra ülőrész keménységi fokát a kivitelezők igyekeztek eszerint kialakítani, hogy minden testhelyzethez könnyen idomuljon. Habszivacs tömítés gondoskodik a hosszútávú ellazulásról. Króm lábak kezeskednek az ülőgarnitúra megfelelő támaszkodásáról. Ennek köszönhetően határozottan ajánljuk kisgyermekeseknek, ahol gyermekeink boldogan ugrálhatnak majd tetején.

Lábai belesimulnak az elegáns, ámbár visszafogott szürke színbe, mely környezetével észrevétlenül olvad egybe.

Említsünk egy kellemes falszínt, vagy a többi bútor stílusát, az asztal alatti szőnyeget. A Driver sarokgarnitúra modern mégsem különc stílusa megfelelő társa lesz bútorainknak.

Nagysága és jobbos állása, még lehetőséget ad arra miképp forgassuk, helyezzük el nappalinkban ahhoz, hogy a legjobb legyen. Amikor vendégeink megérkeznek, higgyék el fontos momentum, hogy szemben egymás arcát látva társaloghatunk rajta. Ráadásul ellazulva a fejtámlák segítségével egy felejthetetlen élményben részesíthetjük barátainkat.

Mai világunkban ahol az embereknek idejük, energiájuk már nem marad arra, hogy egyszerűen szívet-lelket körbe ölelő, meghitt pillanatokkal kedveskedjünk egymásnak. Amikor a modern technika vívmányai eltompítják a személyes kapcsolatok és kedves beszélgetések értékét, ajándék egy nevetős és könnyed este szeretteinkkel. A Driver sarokgarnitúra segít nekünk és barátainknak csodálatos pillanatokat és felejthetetlen élményt okozni.

Mindemellett a Driver sarokgarnitúra nem csak otthonunk kellemes társa, hanem munkahelyünk, üzletünk, várótermünk tökéletes dísze is lehet még. Gondoljanak csak bele, milyen pozitív esemény a várakozás bárhol is kell lennünk, amennyiben az időnket maximális kényelemben és relaxben tölthetjük el.

A Driver sarokgarnitúra elérhető a pomázi bútor outletben.

Méret: 267 x 210

X