Akció!
Ágyazható sarokkanapé
Ágyazható sarokkanapéÁgyazható sarokkanapéÁgyazható sarokkanapéÁgyazható sarokkanapéÁgyazható sarokkanapé

Early sarokkanapé ágyazható

325900 Ft 249900 Ft

Minőségi szövetből készült jobbos kialakítású sarokkanapé. Fa lábakkal kapható a bútor, mely nagyon stabil tartással bír. Ágyazható és ágyneműtartós funkcióval is rendelkezik a bútor! Outlet áruházunkban mindennap elérhetőek vagyunk! A készleten lévő bútorok azonnal elvihetőek tőlünk!

Leírás

Early sarokkanapé, mérete: 225 cm x 200 cm

Biztosan veled is előfordult már, hogy egy olyan lakásba, pontosabban nappaliba léptél be, hogy csettintettél egyet és azt mondtad: ez igen! Az Early sarokkanapé alapjaiban határozza meg egy nappali képét és ha ilyen érzetünk támad, hogy ez kell nekünk, az legfőképp a szép és minőségi külső miatt is van. Az Early sarokkanapénál azonnal ilyen érzésünk lesz. Egyszerűen szeretnénk otthonunkban tudni ezt a szép szövet sarokkanapét.

Letisztult formája, kellemes szürke színe mind hozzájárulnak ahhoz, hogy igényessé tegye nappalinkat. Az Early sarokkanapé jobbos kialakításban érhető el üzletünkben, amíg a készlet tart! Már első tapintáskor is érezzük, hogy nagyon jó minőségű a szövet. Ezeket a bútorokat Németországban gyártják, és a készítők a hosszútávú, mindennapi használatot tartották szem előtt a készítéskor.

Fa lábai a természetes hatás mellett nagyon stabil tartást is adnak a bútornak. A szivacsos ülőfelület, beleértve a kényelmes háttámlát is nagyon nagy kényelmet biztosít számunkra. További rendkívül hasznos funkció az ágyneműtartó. Szente mindenkivel előfordult már, hogy több takarót, vagy a ritkábban használt ágyneműjének nem igazán találta a helyét a lakásban, és végül a gardróbszekrény aljába lett begyömöszölve. Nos itt nem kell ilyen trükkökhöz folyamodni, mert mindennek megvan a helye. Másik igazán praktikus funkció, hogy ágyazható funkció is van a bútorban, így ha úgy alakul, hogy egyik családtag vagy barát nálunk aludna, akkor erre tökéletesen alkalmas ez a többfunkciós bútor.

Biztos lehet abban, hogy a család hosszútávon örömét leli egy ilyen minőségi sarokkanapéban. Ha ellátogat hozzánk az üzletbe, akkor ki is tudja próbálni az Early sarokkanapét. Kollégáink készséggel segítenek Önnek amennyiben kérdése merülne fel. Elérhetőek vagyunk hétköznap és hétvégén is! Outlet áruházunkban gyorsan cserélődik a készlet, így érdeklődjön erről kollégáinknál személyesen vagy telefonon!

A kiszállításban természetesen tudunk segíteni az egész országban. Ezt az üzletben tudja egyeztetni a vásárlás alkalmával!

Várjuk érdeklődését hétköznap és hétvégén is! Az akciós ajánlataink a készlet erejéig érvényesek!

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja meg

 

X