Fanor sarokkanapé
Fanor sarokkanapéFanor sarokkanapéFanor sarokkanapé

Fanor sarokkanapé szürke

94900 Ft

Szürke szövet sarokkanapé, sárga díszpárnával kapható nálunk most remek áron! A szövet kellemes tapintással bír, a sarokkanapé rendkívül kényelmes. Ülőrésze minőségi habszivacsból lett kialakítva, mely tartós minőséggel bír.Balos állásban kapható a bútor. Pár darab érkezik egyszerre üzletünkbe minden bútortípusból, így érdeklődjön a kollégáinknál az üzletben a bútorokról! Ha hosszabb, részletesebb leírást szeretne olvasni a bútorról görgessen le az oldal aljára!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Fanor sarokkanapé,

Várunk mindenkit sok szeretettel üzletünkben, ahol 200 sarokkanapé közül tud válogatni. Különféle anyagú és színű garnitúrák kaphatóak, amíg a készlet tart. Outlet áruház vagyunk, így pár darab érkezik mindegyik bútorunkból. A Fanor sarokkanapé szürke minőségi szövettel kapható most remek áron!

Lássuk ennek a kiváló sarokkanapénak az előnyeit! Már az ülőfelülete sem átlagos, bevágásokkal díszített, és nagyon precízen varrott. Habszivacsból készült az ülőrész, ez ideális keménységgel bír. Ez azért fontos nagyon, hogy ne legyen se túlzottan kemény se pedig nagyon puha az ülőrész. A mindennapi használatnál már sok éve kiválóan vizsgáznak ezek a matracok, kedves vásárlóink legnagyobb megelégedésére.

A párnák szintén kényelmes tartást adnak a hátunknak, ha hátradőlünk, valamint tetszés szerint áthelyezhetőek, ahogy nekünk a legkényelmesebb. Alaptartozék a három szürke párna mellett a sárga díszpárna, mely nagyon jól passzol a szürke színhez és nagyon feldobja a bútort. Egy ilyen különleges és kellemes tapintású szövet sarokkanapén igazán kényelmes az esti pihenés.

Ha eljön pomázi üzletünkbe, személyesen is ki tudja próbálni a bútort. Ha otthonából szeretné megvásárolni a bútort nálunk ez is lehetséges! Általában pár hetente kapunk új bútorokat, melyeket rövid időn belül fel szoktunk tölteni az internetes oldalra is. Ha bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, hívjon minket telefonon!

Célunk, hogy olyan minőségi ülőgarnitúrát vegyen tőlünk, amit aztán családjával sok éven át örömmel tud használni. Örömmel vesszük ha ajánl bennünket barátai és családtagjai körében, hiszen ez jó visszaigazolása, hogy elégedett volt a bútorral. Látogassa weboldalunkat, ahol akciós darabjainkról gyorsan értesülhet, ha megtetszett egyik bútorunk, hívja kollégánkat és jöjjön be kipróbálni üzletünkbe! Azért is érdemes ha kipróbálja a bútort, mert így saját maga is meggyőződhet a minőségről.

Lepje meg magát és családját egy minőségi sarokkanapéval, akár már ezen a héten! Hívja a honlapon látott telefonos elérhetőségeket, és segítünk mindenben! Kollégáinktól érdeklődjön az aktuális készletet illetően!

mérete: 175 cm x 250 cm

További sarokgarnitúra itt találhatóak.

 

 

X