Akció!
Faro sarokkanapé
Faro sarokkanapéFaro sarokkanapéFaro sarokkanapéFaro sarokkanapéFaro sarokkanapé

Faro sarokkanapé

389900 Ft 259900 Ft

Ágyazható sarokkanapé, minőségi kialakítással. Szürke szövetből készült a bútor, amely igazán tartós minőséggel bír. Ágyazható funkcióval is rendelkezik a sarokkanapé, mely nagyon praktikus ha plusz fekhelyre van szükségünk. Jobbos állásban kapható, ahogy a fotón is látható. Mivel outlet áruház vagyunk, ezért pár darab érkezik a bútorokból fajtánként, akciós árunk a készlet erejéig érvényes! Bővebb leírásért görgessen lejjebb!

Leírás

Faro sarokkanapé, ágyazható, német minőségi szövet sarokkanapé kedvező áron,

Ha otthonába egy olyan nyugodt kis szigetet keres, ahol kipihenheti a heti fáradalmakat, akkor remek választás erre a célra ez a szép, modern bútor. Az ülőfelületén is látszik a minőségi kidolgozás, ráadásul rendkívül kényelmes a bútor. Ha vendégek jönnek, az elszállásolásuk ezentúl igazán egyszerű lesz.

A kiváló anyagminőség miatt biztos lehet abban, hogy sokáig tudja majd örömmel használni ezt a bútort. Outlet áruházunkban sokféle stílusú bútor van, nálunk tényleg hamar megtalálhatja a legjobb megoldást a nappaliba.

Számomra nagy jelentőséggel bír ez a bútor darab, hiszen tényleg hosszútávra lett kialakítva. Rendelkezik azzal a minőséggel ami a legtöbb ember számára igazán fontos.

Akkor szembesültem ezzel először amikor egy kedves barátomnál jártam valamilyen apropó okán, és éppen tárlatvezetést tartottunk amikor szemléltette velem a legújabb szerzeményét, ami éppen a nappali egyetlen csenden, szelíd sarkában helyezkedett el. A házukra egyébként is jellemző, szinte minden szegletében jelen van a minőségre és megjelenésre törekvés…

Már-már azt hinném kedves barátaim a külvilág felé élnek és inkább kifelé szeretik mutatni a szépet, jót, de valljuk be őszintén ha meg tehetnénk, és nem függenénk az anyagiaktól, valószínű a leges legtöbb ember élne ezen igényével.

Ráadásul házuk gyönyörű napfürdőben díszeleg szinte a nap majdnem minden órájában körbe –körbe vannak d vitaminnal, természetesen ez a fényáradat ad az otthonuknak egy csodálatos , világos, roppant barátságos és nyitott atmoszférát.

Ehhez a miliőhöz igazították a választásukat is, ami színben nem feltétlen színes, de az imént említett fényáradatnak köszönhetően teljesen másképp jelenik meg a nappaliban a sarokkanapé.

Maga a bútor nincs túl spirázva, díszítve, azt gondolom kár is lenne!

Önmaga egyszerűségével, letisztultságával tökéletesen illeszkedik a csendes nappali sarkához.

Arról nem is beszélve igény szerint a lehetőség adva van, hogy még kellékekkel díszítsünk rajta, színes párnák, kockás ágytakaró….bármi. Anyaga szürke szövetből van, ami igazán tartós német minőséggel bír. Ezt a színt egy árnyalattal sötétebb szürke műbőr hátsórésszel törte meg a kivitelező, szerintem kifejezetten jól áll neki ez a kettős színhatás.

A varrás amivel kicsit tagoltabbá tették az ülőfelületét, a szivacs tömítéssel kellemesebb, talán kicsit keményebb érzést nyújt akár hosszabb távú tévé nézés, vagy olvasás esetére.

Ettől válik egészségesen használhatóvá arra az esetre is mikor használnunk kell az ágyazható funkcióját, ami szuper lehetőség ha plusz fekhelyre lenne szükségünk.

Apró, de biztos és széles króm lábakon áll, ami alig észrevehetően de annál stabilabb.

Kollégáink várják hívását hétköznap és hétvégén is!

mérete: 290 cm x 205 cm

 

X