relax kanapé
relax kanapérelax kanapérelax kanapé

Ferman kanapé

215900 Ft

Ferman mozi kanapé dönthető háttámlákkal és extra lábtartóval szerelve. Nagyon kényelmes, ezen igazi luxus a mozizás, ugyanakkor az ára nagyon megéri. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Kategória:

Leírás

Ferman kanapé, a Te plüssmackód

Ha lehetne, Teddynek neveznénk ezt a csodálatos plüssmackót. De most új neve van a földöntúli puhaságnak: Ferman kanapé!

Ha Te is egy igazi, melegséget nyújtó, biztonságot adó otthonközpontra vágysz, válaszd a Ferman kanapét! Ez a csodálatos, kakaószínű bútor egy kis lakásba is hatalmas szeretetbombaként fog berobbanni. A kis mérete ellenére is láthatóan hatalmas szívvel készült luxusbútor ugyanis valóban minden generációnak ideális kikapcsolódási hely. Nemcsak formavilágában, ízléses kialakításában biztosítja a maximális kényelmet, hanem relax-lábtartói és -háttámlái is az ideális pihenés melegágyává varázsolják.

Ráadásul a Ferman kanapé a világ egyik legcsodálatosabb kárpitozását kapta! Az Alcantara egy csiszolt bőrhöz hasonló, igen kiváló használati tulajdonságokkal rendelkező textilanyag, amelyet luxus ruházati termékek és nagy értékű bútorok, járművek kárpitozására használnak. Ezt a textúrát élvezheted, ha a Tiéd lesz a Ferman kanapé! Ráadásul biztosan tartós, évtizedes kényelemről van szó, hiszen ez a kárpitminőség már önmagában is erre garancia! Eközben az Alcantara 30, sőt akár 50 százalékkal könnyebb, mint egy azonos vastagságú bőr és rugalmasabb, jobb légáteresztő képességű is, többek között ezért használják bőr helyett a legminőségibb bútoroknál, ahogyan az autóüléseknél is. Nem kell sokat magyarázni tehát, micsoda kincs egy Alcantrarából készült, ilyen kiváló tulajdonságokkal rendelkező luxusdarab, mint a Ferman kanapé.

Már csak ezért is érdemes most rögtön lecsapni erre a földöntúli kényelmet biztosító plüssmackóra. A Ferman kanapé ugyanis csak most, csak ebben a kivételes akcióban, s csak nagyon rövid ideig kapható ezen a kiemelkedően jó áron.

Ne habozz, mint a habos kakaó, a FERMAn-on ugyanis csak akkor lesz erre lehetőséged, ha még ma kapcsolatba lépsz velünk!

Sőt, örömmel látunk bemutatótermünkben, ahol a Ferman kanapé személyesen győz majd meg Téged is. Otthonteremtő, szeretetteljes luxusbútor. Nálunk nemcsak a FERMAN összes funkciójáról, vagy akár az Alcantara kezelésmódjáról és ápolási lehetőségeiről kapsz teljes körű felvilágosítást, de segítünk a házhoz szállításban is. Mi mindenben a Te kényelmedet szolgáljuk, neked csak arra vigyázni, hogy a plüssmackódra szemet ne vessen valaki más is!

Méret: 90×210

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X