sarokkanapé
sarokkanapésarokkanapé

Finger sarokkanapé

219990 Ft

Nagyon kényelmes és rugós kialakítású sarokkanapé. Természetesen nálunk a párnák tartozékai a bútornak így az nem kerül plusz költségbe.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

FINGER sarokkanapé, nem csak hamiskártyásoknak

Ugyan ki ne emlékezne a kultikus Bond-filmre, a Goldfingerre? A Finger sarokkanapé akár saját szerepet is kaphatott volna Sean Connery mellett, hiszen ez a kanapé legalább olyan kultikus, meghatározó szereplőjévé válik majd otthonodnak, mint a 007-es a mozi-történelemnek.

Ráadásul ez volt az a film, melyben forrtak ki a Bond-filmek jellegzetes cselekményei és szereplői. Ahogyan a mindenkori főgonosz prototípusa is. Goldfinger nagy kártyás, ravasz bridzsező, aki nem szeret veszteni. Ezért aztán rendszeresen csal. Barátnője – Jill Masterson – folyamatosan tájékoztatja őt ellenfele lapjairól. Miután Bond lebuktatja őket, azonnal el is csábítja a lányt, aki ezért Goldfinger megölet és bekenet arannyal.

Furfang, kaland, szenvedély és a 007-es nyújtotta biztonság? Ez az az életérzés, amelyre mindannyian vágyunk otthonunkban. A Finger sarokkanapé pedig egy olyan fix sarokkanapé, amely rugós matracával, szemet gyönyörködtető kárpitozásával, eleganciájával és rafinált stílus-kavalkádjával el is hozz a Ti otthonotokba Bondot. Merüljetek el a brit királyi ügynök kalandjaiban ezen az ülőgarnitúrán, élvezzétek ki precíz kivitelezését, nemesi pompáját és a melegségét, amely megbízhatóságából fakad! Ne engedjetek a hamiskártyásoknak, az igazi FINGER-t válasszátok, a 007-es megérzései sosem hazudnak!

Ahogyan az ízlése sem! A FINGER-t sem rázni, sem keverni nem kell. Éppen olyan, mint egy tökéletes mixtúrájú vodka-Martini, a koktélok királynője, a 007-es kedvence.  Bond ügynök kifogástalan eleganciájához és ízléséhez nem férhet kétség. Ahogyan ahhoz sem, hogy a Finger sarokkanapé épp ennek a nemességnek lesz a gócpontja nappalitokban. Az pedig hab a tortán, avagy olajbogyó a koktélos pohárban, hogy ez a kanapé nemcsak a külcsínben jeleskedik: az igazi kényelem melegágya is.

Amennyiben megtetszett Sean Connery laza eleganciája, érdemes most lecsapnotok a FINGER-re, hiszen ez a hihetetlen ajánlat egyszeri és megismételhetetlen. Nem kell csalni, csak cselezzetek: lépjetek mihamarabb kapcsolatba munkatársainkkal, akik várják a hívásotokat! Ha pedig, amiként Bond, Ti is csak a saját szemeteknek hisztek, látogassatok el bemutatótermünkbe, ahol a FINGER-t és még több száz csodálatos luxusbútort szemlélhettek meg.

Méret: 255×160

Ár: 219.900.-

X