Akció!
Flores sarokkanapé
Flores sarokkanapéFlores sarokkanapéFlores sarokkanapé

Flores sarokkanapé ágyazható

199900 Ft 154900 Ft

Barna minőségi szövetből készült sarokkanapé. Ágyazható funkcióval rendelkezik a bútor. Szövete kellemes tapintással bír, ülőfelülete nagyon kényelmes. Német habszivacsból lett kialakítva az ülőrész. Háttámlája ideálisan támasztja meg hátunkat, ezért hosszú távon is kényelmes a bútor. ahogy a fotón is látható jobbos kialakítással kapható most üzletünkben. A készletről érdemes érdeklődni kollégáinknál. Görgessen lejjebb oldalunkon a bővebb leíráshoz!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Flores sarokkanapé,

Nagyon kellemes színvilággal bír a Flores sarokkanapé. Barna színű kiváló minőségű szövetből készült a bútor, amely rendkívül tartós darab. A szivacsos ülőrész pont ideálisan kemény, így kellemes rajta az ülés és a pihenés. Ezeket a speciális habszivacsokat sarokkanapékhoz tervezték, és hosszú ideig tartja formáját. Ez nagyon jól jön a mindennapi használat mellett.

Háttámlája precízen varrott, és nagyon kényelmes támasztékot ad a hátunknak is egyben. A szövet német kiváló minőségű szövet, ami nagyon sokáig bírja a napi használatot. Ha megnézné, és kipróbálná személyesen a Flores sarokkanapét, várjuk szeretettel üzletünkben, hétköznap, és hétvégén is. A fotókon jobbos kialakítást lát, tehát ha szemben állunk a bútorral akkor a jobb kezünk felé esik a rövid része a Flores sarokkanapénak. Ezt csak azért említjük meg mert sokan szokták kérdezni kapható-e másmilyen kivitelben. Nos az esetek legnagyobb részében konkréten az a bútor van lefotózva ami megtalálható itt az üzletünkben, és ezt is lehet kipróbálni. További pozitívum a bútorban, hogy rendelkezik ágyazható résszel. Ezt a funkciót érthető módon sokan keresik, hiszen nagyon praktikus dolog ha vendégek alkalmanként nálunk alszanak és pár másodperc alatt készen is áll a vendégágy.

Kollégáinktól érdeklődjön a pontos készletet illetően! Amennyiben személyesen jön el hozzánk az üzletbe, közel 200 sarokkanapé közül tud válogatni. Sok vásárlónk már konkrét elképzelésekkel jön, hogy színben és formában milyet keres otthonra. De sokan vannak akik szeretik körbejárni az üzletet és kiválasztanak párat és abból választják ki számukra azt, amelyik a legjobban tetszik nekik. Ha kérdése lenne, kollégáink készségesen állnak rendelkezésére.

Outlet áruházként nálunk hatalmas a választék kb. 200 sarokkanapé van az üzletünkbe, amelyek azonnal elvihetőek. A kiszállításukban tudunk segíteni, ezt az üzletben tudja egyeztetni a kollégákkal. Nemcsak hét közben, hanem hétvégén is elér minket telefonon és személyesen az üzleteben.

Várjuk hívását mindennap elérhetőségeink valamelyikén, kapcsolat! Lepje meg családját egy minőségi német sarokkanapéval már a héten!

mérete: 235 cm x 140 cm

 

X