Florida u-formájú ülőgarnitúra
Florida u-formájú ülőgarnitúraFlorida u-formájú ülőgarnitúraFlorida u-formájú ülőgarnitúraFlorida u-formájú ülőgarnitúraFlorida u-formájú ülőgarnitúra

Florida u-formájú ülőgarnitúra

315900 Ft

Különleges szövetből készült, úgynevezett Mersose a szövete. Nagyon elegáns, olyan benyomást kölcsönöz, mintha hasított bőr lenne.

Leírás

Florida u-formájú ülőgarnitúra állítható fej és háttámlákkal

Látszatra és szerencsére a valóságban is egy komfortos, minőségi bútor. Magas színvonala a kivitelezésében rejlik, beleértve a formáját és az ehhez használt anyagokat egyaránt. U alakú kialakítása lehetőség, hogy közvetlenebb pillanatokat élhessünk át barátainkkal és családtagjainkkal. Anyaga prémium minőségű szövet, ami garantáltan jól viseli az idő múlását. Kopásállósága hibátlanul vizsgázott a tesztelések során. Jól látható a háttámlák mozgathatósága és mobilitása, ami saját komfortunkat fokozza. Háttámláinak keménysége, valamint támaszkodása egyébként tökéletes, ha mégsem lenne megfelelő, a kis párnák segítségével tökéletesíthetjük saját kényelmünket. Kartámlái eszményiin és lágyan idomulnak íveihez, a háttámlák hajlítottságához. Ráülve szenzációs, körbe ölelő élményben lesz részünk.

Ehhez hozzájárul az ülőfelületének habszivacs tömítéssel ellátott része, érezhetően teljesen optimális.

Mélysége ideális mindenki számára, ugyanúgy igazodik a nagyszülők hosszabb elidőzéséhez, olvasgatáshoz, tévénézéshez, mint a kamaszlányok szertelen jövés-menéséhez. FLORIDA U ülőgarnitúra két hosszított széle maga a Kánaán a pihenni vágyók számára. Helyet foglalva benne nem kell, azon töprengeni ki mire tegye fel a lábát a teljes komforthoz, hiszen megfelelő térrel és hellyel rendelkezve terülhet majd el a tetején. Közepén az ülni vágyók relaxálhatnak.  Kibővítve ezt a fényűzést fejünk alá igazíthatjuk a relax fejtámlákat. Fenomenális érzés lesz! Észbontó tulajdonságai között megemlítem még az ágyneműtartóit, melyet duplázva találhatunk meg két oldalán. Tárolásra, plusz plédek elhelyezésére nagyon praktikus megoldás.

Külsejét, színét és alakját tekintve bútorunk könnyedén idomul bármilyen környezethez majd. Meleg barna színe megállja helyét világosabb, sötétebb bútorok mellett, falak elött, nagyobb terek központjában. Otthonunk ékszereként ragyog majd megszépítve a hétköznapi momentumokat.

Dizájnja nincs túl cirádázva, kialakításából adódóan egyszerű letisztult méltóságteljes megjelenése van.

A Florida u-formájú ülőgarnitúra króm lábakon áll. A biztos támaszkodás nyújtása mellett a króm lábainak színhatása fokozza és díszíti szolidan megjelenését, éppen annyira amennyire kell.

Mennyei és príma választás bárki számára, aki szereti a nyugalmat.

Ne maradjatok le róla!

Várunk Titeket szertetettel bútoráruházunkban a készlet erejéig.

Méret: 190 x 310 x 190

 

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

 

X