Akció!
FS10 Fekete sarokgarnitúra
FS10 Fekete sarokgarnitúraFS10 Fekete sarokgarnitúra

FS10 Fekete sarokgarnitúra

245900 Ft 149990 Ft

Fekete színű sarokgarnitúra, ami ágyneműtartóval is rendelkezik, valamint ágyazható is ha szükséges. Ha egy barátot, esetleg családtagot kell alkalmanként elszállásolni, akkor pár mozdulat után készen is áll a vendégágy. Az akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

Leírás

Fekete sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós, amely jobbra és balra is szerelhető ottomán résszel van ellátva. Látogasson el hozzánk személyesen és találja meg álmai garnitúráját! Áruházunkban azonnal szállítható bútorok vannak, így nem kell várakoznia a legyártásukig…

Ez a fekete sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós, és ami a legjobb benne nagyon elegáns.

Pompásan illik a modern, a klasszikus, de még a romantikus lakásokba is. Nagyon praktikus, hiszen rendelkezik ágyneműtartóval, tehát nem kell keress külön helyet az ágyneműknek, ez különösen akkor jön jól, ha kisebb lakásban vagyunk, de valljuk be akármilyen nagy a lakás egy ilyen funkció a kanapén jól jön. Az ágyazhatóság már a legtöbb luxus kanapé tulajdonsága, így e fekete darab sem maradhat ki és rendelkezik eme funkcióval.  Úgy helyezed el a lakásban, ahogyan azt szeretnéd, hiszen jobbra és balra is szerelhető ottomán résszel van ellátva.

Remek választás ez, ha panelben élsz, de akkor is szuper döntés, ha házban élünk. Nagyon jól megy a piros, királykék, sötétzöld és a krémszínű falakhoz, de a több színnel is jól passzol, hiszen fekete a színe és a fekete mindenki jól tudja remekül idomul a többi színhez és jól is illik hozzájuk. Erős német bútor ez, ami hosszú évtizedeken keresztül használható anélkül, hogy valami gondod lenne vele. Német, minőségi alapanyagokból készült és ez a garancia neked, hogy a pénzedért minőséget fogsz kapni. Nem sok érkezett belőle hazánkba így nem kell attól sem félj, hogy a baráti körödben lesz valahol, valakinek egy ugyanilyen darab. Lássuk be sokunknak fontos a kényelem akkor, ha kanapét vásárolunk, ez a kanapé igen kényelmes és a hátat is jól alátámasztja.

Hosszú órákat tudsz rajta eltölteni úgy, hogy felállva róla nem fog el a zsibbadtság, kellemesen fogod magad érezni, hiszen valóban tudtál pihenni. Olvasni, TV-t nézni vagy bármely más tevékenységre, de legfőképp lustálkodásra a legjobb bútor ez. Látogass el hozzánk személyesen és találd meg álmai garnitúráját! Áruházunkban azonnal szállítható bútorok vannak, így nem kell várakozni a legyártásukig. Ennek a fenti képeken is látható darabnak a mérete: 175 * 275 cm. Az ár a készlet erejéig érvényes, várunk szeretettel még ma!

mérete: 175 * 275 cm

Az ár a készlet erejéig érvényes, várjuk szeretettel bútoráruházunkban!

sarokgarnitúráinkat itt megtekintheti

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

X