Akció!
FU1604 U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós
FU1604 U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósFU1604 U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

FU1604 U-alakú ülőgarnitúra

415900 Ft 239000 Ft

U alakú ülőgarnitúra kiváló minőségű szövetből, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Relax fejtámláival nagyszerű élmény lesz a pihenés. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, akciós ajánlatunk a készlet erejéig tart, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

Fekete, sűrű szövésű szövettel rendelkező U-alakú ülőgarnitúra rugós kárpitozással. Nagyon kényelmes és tartós kialakítású bútor.

+Relax funkciós fejtámlákkal szerelve.

Ezt a garnitúrát meglátva mindig az úrias kifejezés jut eszembe, valószínű a fekete szín eleganciája, illetve a teljes bútor megjelenése állhat ezen érzésem mögött.

Biztos vagyok benne sokak számára roppantul fontos az első benyomás , éppen erre figyeltek oda a kivitelezők- és meg kell mondanom erre egyre gyakrabban figyelnek oda-szem előtt tartva a különböző életkorosztályok, különböző igényeinek való megfelelést.

Gyakran vagyok jelen mikor az üzletünkbe először lépnek be leendő és  potenciális vásárlóink, rögtön szembe találkozva ezzel a kiállított sarok ülőgarnitúrával…..speciálisan jó a külcsín, anyagát, szövetét még meg sem említettük.

Kezdjük hát:

U alakú ülőgarnitúra, melynek egyik oldala picit rövidebb ettől még különösebb, avagy extravagánsabb a megjelenése.

Kiváló minőségi szövetből készült, ami igazán a hosszú távú használatra lett kifejlesztve, így sokkal strapabíróbb az ülő felszín. Látható, hogy fejtámlái külön külön is állíthatóak, igazodva éppen a rajta ülő magasságához, személyes igényeihez.

Ennek a relax fejtámlának köszönhető, hogy mindenhol kellő támaszt kap a testünk a teljes kényelem érdekében, így nagyszerű élmény a pihenés.

A habszivacs mint tömítés gondoskodik arról, hogy ne legyen nagyon puha, vagy talán inkább kemény az ülő rész így hosszan élvezhető az ülés, fekvés, pihenés a felszínén.

Funkcionálisan nagyon extrém még, hogy U alakja mellett még az ágyazható is a bútor.  Amely igazán segítségünkre lehet akkor ha megtelik a ház vendégekkel.

Szerintem ha megemlítem, hogy még ágytartó része is van tuti siker a választásban, gondolom leginkább a háziasszonyok számára könnyebbség ha csak elő kell kapni a tartóból az ágyazáshoz szükséges eszközökkel, majd lazán könnyedén lecsukható.

Króm lábainak köszönhető, ha éppen gyermekeink ugri-bugriznak rajta biztos lehetünk a stabilitásában, hiszen széles lábai biztosan állnak a helyükön, de maga a bútor is elég nehéz ehhez, ami persze arról árulkodik, hogy bőven van benne tartalom és anyag.

Az szinte biztos csalódást senkinek sem fog okozni. Fiataloknak és idősebbeknek, családosoknak, és egyedülállóknak egyaránt tökéletes.

Ez az ülőgarnitúra eszméletlenül kedvező áron kapható, de a fotóval ellentétbe sajnos nem ágyazható a készleten lévő…!

Mérete: 220 x 340 x 170 cm

elérhetőségünk itt

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! Érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon. A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X