sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúra

Galaxi sarokgarnitúra

249990 Ft

Nagyon jó minőségű szövettel bevont kárpitos bútor.

A keksz jut róla eszembe. Kétféle szín édesen harmonizál bájos külsején. Ráadásul szuper kényelmes és kompakt bútort rejt magába. Műbőr ülőgarnitúra melynek háttámlái gyönyörű ívben hajlanak hátra . Ezzel biztosítva a kifogástalan dőlés szögét a pihenősünkhöz. Ágyazhatósága szinte ajándék ehhez a tökéletes formavilághoz. Szeretettel várjuk érdeklődőinket személyesen a készlet erejéig.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Galaxi sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

Star Wars, Star Trek, vagy éppenséggel Galaxy Quest!? A GALAXY-n, ezen a lenyűgöző sarokgarnitúrán bármely űrélmény a Tied lehet! Vigyél haza egy igazi űrhajót, egy olyan, évekre szóló társat, amilyen a Millennium Falcon lehetett Han Solónak! Teremts otthonodban egy galaktikus kalandparkot!

A GALAXY olyan elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, mintha csak egy sci-fi forgatókönyvíró állt volna elő a terveivel. Ez a csodálatos, futurisztikus minimalizmust tükröző külső, az aprólékos, minőségi kivitelezés, a részletgazdag, igényes kárpitozás minden igényedet kielégítheti. Ráadásul a GALAXY ágyazható és ágyneműtartós garnitúra, így egy olyan, éjszakai pihenőzónává is átalakítható űrkikötő, amelyre a Csillagok háborúja valamennyi szereplője vágyna. Yoda Mester is csupán egyetértő bólogatásával tudná véka alá rejteni lenyűgözöttségét a GALAXY relax-fejtámlái, kiváló komfortérzetet biztosító ülő- és fekvőfelületei kipróbálása után.

Teremtsd meg a saját galaxisod, benne egy valóban galaktikus kalandparkkal! Vidd haza Te a GALAXY-t és élvezd az által nyújtott kényelmet. Tegyétek be a Csillagok háborúját, és nézzétek végig a filmeposzt időrendben! Rendezz mozi-űrmaratont, hívd meg a barátokat és nyűgözd le őket a saját űrkikötőd funkcióival. Kalandozzatok távoli galaxisokban együtt, mesélj a gyerekeknek a Ti galaxisotok kényelmét élvezve elalvás előtt! Vagy éppen egy videojáték-bajnokság keretein belül, nyisd meg a GALAXY-t a baráti társaság előtt: nézzük meg ki áll a sötét oldalra, előre a fénykardokkal.

Legyen tehát veled az erő, hogy most, azonnal kapcsolatba lépj velünk! Munkatársaink várják hívásod, de még jobban örülnének, ha nem csak hologram formájában, hanem személyesen is látogatást tennél bemutatótermünkben, ahol űrbéli élményekkel gazdagodhatsz. Készletünkön ugyanis különleges bútorkomplexumok tucatjai, és egy igazi galaktikus kalandpark, azaz a most kivételes akcióban kínált GALAXY vár! Felmerülő kérdéseidre ráadásul Yoda mester bölcsességével, ám egy kicsit közérthetőbben válaszolunk majd! Mi nem ültetünk fel, csakis le – célunk, hogy a legkényelmesebb űrkikötőt szolgáltassuk az arra méltó jedi-harcosoknak.

Ne habozz tehát, vedd kezedbe a galaxis sorsát, vidd haza a GALAXY-t!

GALAXY, egy galaktikus kalandpark

Ár: 249.900

mérete: 285 x 230 cm

X