Helena sarok ülőgarnitúra
Helena sarok ülőgarnitúraHelena sarok ülőgarnitúra

Helena sarok ülőgarnitúra

179990 Ft

Jobbos állásó Helena sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Ez az ülőbútor azért nagyon praktikus, mert az ágy funkciónak köszönhetően egy hatalmas fekvőfelületet lehet nyerni vele. Rugós kialakítású kárpitos bútor, amely valóban kényelmes és pihentető alátámasztást biztosít a hátának. Fontos, hogy ebből a bútortípusból is csak pár darab érkezett így érdemes mihamarabb lecsapni rá, ne maradj le az akcióról!

Leírás

Helena sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

A sarok garnitúrák esetében mindig nagy dilemma, hogy hova tegyük, miként forgassuk, ahhoz a pozícióhoz ahol igazán érvényesülhet minden előnye. Nevéből adódóan sokszor tényleg a csendes, nyugodt sarkok bútoraként használják, ámbár megállja helyét a nappali közepén otthonunk tökéletes középpontjaként. Ékszerként varázsolja ragyogóvá és tökéletessé ezt a színterét fészkünknek. A Helena sarok ülőgarnitúra nagyon mutatós, nem túl nagy, ám mégis a legkiválóbb tulajdonságokkal felszerelt ülőgarnitúra. Mindent megtalálunk benne, ami a relax élményhez és a mindennapok kényelméhez szükséges. Nézzük is meg közelebbről egy picit.

Formája illeszkedik a kihasználatlan és árnyékosabb, békésebb területekhez, azonban a nappali gyönyörű fényes terén is remekül megfelel. Szövet anyaga hibátlan minőséggel készült, ami segít nekünk abban, hogy hosszabbtávón élvezhessük választott ülőgarnitúránk élményét. Kopásállósága tökéletes.  L alakú formája bár klasszikusnak mondható, mégis a háttámla rész egy elég egyedi kialakítás. Tartó támlák elött nagy és pihe-puha párnák kerültek elhelyezésre, melyet tetszés szerint igazíthatunk magunkhoz saját igényünknek megfelelően. A kisebb és a henger alakú párnák ezenfelüli még feledhetetlenebbé varázsolják ezt a tökéletes élményt.

Ülő része habszivacs tömítéssel nyújtja ezt a kellő keménységű, ám még sem kényelmetlen ideális komfortot, ahol elidőzhetünk kényelmesen a végtelenségig.

Színe melegséget árasztó rendkívül kellemes a világosabb és a sötétebb környezethez egyaránt. A Helena sarok ülőgarnitúra ragyogóan mutat egy kedves dohányzóasztalka társaságában egy dizájnos süppedős szőnyegen. Személyes döntésünk ezen kívül kívánjuk e fűszerezni még, egy –két színes díszpárnával, pléddel.

Lábai természetes fából készültek, szélesen biztos támaszkodást nyújt száméra. A natúr fa közelebb hozza hozzánk a természetességet, ami jó érzéssel tölthet el bennünket. Ágyazható része megnöveli terjedelmét, amin gyermekeink, unokáink ragyogóan fogják érezni magukat, hiszen ki ne akarna jó nagyokat ugrálni, hemperegni egy ilyen tökéletessé felületes.

A Helena sarok ülőgarnitúra egy ideális méret, tulajdonságai komfortosabbá teszik hétköznapjainkat, színe megnyugtató és harmonikus. Mi kell ennél több!

Személyesen várunk titeket szeretettel bútoráruházunkban, le ne maradjatok róla. A lehetőség a készlet erejéig tart!

Méret: 230 X 190

mérete: 230 x 190cm

 

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X