Akció!
Fehér színű valódi bőr sarokkanapé
Fehér színű valódi bőr sarokkanapéFehér színű valódi bőr sarokkanapéFehér színű valódi bőr sarokkanapéFehér színű valódi bőr sarokkanapéFehér színű valódi bőr sarokkanapé

Hit bőr sarokkanapé relax

369900 Ft 269900 Ft

Minőségi bőrből készült fehér színű sarokkanapé. A bútor balos kialakítással kapható, relax fejtámlái nagyfokú kényelmet biztosítanak. Várjuk érdeklődését a megadott telefonos elérhetőségen! A pontos készletről kollégáink telefonon készséggel adnak tájékoztatást, mivel outlet áruház vagyunk és minden bútorfajtából pár darab van általában!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Hit bőr sarokkanapé relax,

Nagy szeretettel várjuk árházunkban kedves vásárlóinkat. Két szinten kb. 180-200 darab sarokkanapé található nálunk. A Hit bőr sarokkanapé egy igazán minőségi, prémium darab. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy ellátogatott egy elegáns irodába, vagy egy kedves barátjához ahol bőrből készült a sarokkanapé. Nos bátran kijelenthető a nappali dísze, és egyben talán egyik legfontosabb darabja a lakásunknak.

Itt rendkívül fontos a külső is, üzletünkben is változatos színekben kaphatóak a bútorok, viszont mivel outlet áruház vagyunk, így fontos megjegyezni, hogy egy termékből általában pár darab érkezik egyszerre. Egy ilyen minőségi bőr sarokkanapéval mindenki sok évre tervez, ami érthető mert minőségi anyagból van egy ilyen sarokkanapé. Egy ilyen kiváló darab, mint a Hit bőr sarokkanapé fehér színben érhető el most nálunk, sokan kérdezik más színben is kapható-e a bútor vagy rendelhető-e a bútor. Nos erre nincs lehetőség nálunk, de nagy pozitívum, hogy ami készleten elérhető az azonnal elvihető, és ha szükséges ki is tudjuk szállítani. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a Hit bőr sarokkanapé balos állásban kapható. Króm lábai nagyon nagyfokú stabilitással bírnak.

Ha eljön hozzánk az üzletbe nyugodtan beleülhet mindegyik bútorba ami tetszik, hiszen mégiscsak az az igazi, amikor saját magunk tapasztaljuk meg a kényelmet. Ebben viszont verhetetlen a maga kategóriájában ez a különleges darab. Tapintásra is minőségi a bőr, illetve relax támlát úgy állíthatjuk be, ahogy nekünk a legkényelmesebb. Egy fárasztó nap után szinte nélkülözhetetlennek tűnik egy ilyen kényelmes és minőségi darab az otthonunkból. Ár-érték arányban is kiváló választás ez a bútor. Ha kérdés merülne fel akkor, személyesen az üzletben, vagy telefonon is állunk rendelkezésére. Jó hír annak aki elfoglalt, hogy nemcsak hét közben vagyunk elérhetőek, hanem hétvégén is.

Látogassa oldalunkat rendszeresen, ahol láthatja akciós kínálatunkat is! Ha megtetszett a Hit bőr sarokkanapé, kérdezzen bátran kollégáinktól, akik tájékoztatják majd a készletet illetően!

Várjuk hívását!

mérete: 180 cm x 265 cm

X