L-alakú ülőgarnitúra
L-alakú ülőgarnitúraL-alakú ülőgarnitúra

Infinity ülőgarnitúra

239900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra relax fejtámlákkal és eszméletlenül kényelmes kárpitozással. Az ár a készlet erejéig érvényes, érdemes mihamarabb lecsapni rá, mert nagyon kedvezőek a feltételek.

Nagyon kellemes megjelenésű és egyedi stílusú bútordarab. Aszimmetriája igen vonzóvá teszi a különlegességeket kedvelők számára. Anyaga puha és selymes szövet, ami tökéletesen kiállja az idő próbáját. Ügyesen ágyazható és az ágyneműtartóban elfér minden hozzá. Alsórészének műbőr felülete könnyen tisztítható. Személyesen jöjjön el és próbálja ki, kár lenne lemaradni róla! A készlet erejéig.

Leírás

Infinity ülőgarnitúra

Az INFINITY ülőgarnitúra egy igazán különleges és egyedi tervezésű bútor. Elég csak ránézni és máris látszik, hogy ez valamiben más, mint a többi. Hamar rá is jövünk pontosan, hogy mik ezek a sajátosságok. Kezdhetnénk rögtön az Infinity ülőgarnitúra formájával. Szokatlan ugyanis az ülőgarnitúrák világában, hogy az aszimmetrikus. Illetve itt gondoljunk inkább arra, hogy az ülőgarnitúra háttámla rész az egyik oldalon konkrétan hiányzik. Helyette úgynevezett könyöklővel oldotta meg a kivitelező ezt a játékos modellt.

Szövet borításának köszönhetően igen strapabíró és nyúzható hosszú időkig.

Gyermekesek számára fontos tulajdonság, hogy nem kell kímélni bútorunkat. Az Infinity ülőgarnitúra egyediségét még növeli a kettős borítás, mely a felső szövet rész és az alsó műbőr textúrának köszönhető. Az alsó rész műbőr része kifejezetten könnyen tisztítható, ami elengedhetetlen mivel az alsó részen jobban ki is van téve a koszolódás lehetőségének.

Ülőfelülete tökéletesen alkalmas a hosszútávú pihenésre. Keménysége éppen megfelelő, így hosszabb olvasásra, tv nézésre, de egy kis sziesztára is kiváló. Habszivacs tömítésnek köszönhetően biztosított a kényelmes pihenés. Az Infinity ülőgarnitúra ágyazhatósága szempontjából is nagyon fontos kérdés a megfelelő kényelem. Jó érzéssel tölt majd el bennünket, amikor vendégeinket marasztaljuk és biztosak lehetünk pihentető nyugalmukban. Ágyazása a lehető legkönnyebb mert felemeljük, kihúzzuk és az ágyneműt csak kivesszük az ágyneműtartó részből. Kész is van!

Számomra lenyűgöző, hogy a kivitelező szinte mindenre gondolt, ami a kényelmet nyújthatja felsőfokon. Mélysége mikor beleülünk, egyszerűen megkívánja, hogy inkább elnyújtózzunk rajta. Az INFINITY-ben nem lehet feszengeni, csak lazán! Adjuk át magunkat az ellazulásnak, mindegy, hogy éppen hosszában vagy keresztben kívánunk elhelyezkedni rajta. Kartámlák a háttámla vagy a könyöklő is minket kíván megtámasztani. Ez az ülőgarnitúra maximálisan értünk van.

Színe talán egy picit semleges, persze ez is szubjektív. Biztos vagyok benne, hogy könnyen illeszkedik bármilyen más színhez, falhoz, bútorhoz. Mindemellett játékos fantáziával lazán feldobható. Legyen egy pár darab élénk színű párnácska, vagy egy színesebb pléd.

Szuper adottságok.

Méret 180 x 285

Elérhetőségünk – kapcsolat

 

X