Akció!
Jazz Black u-form ülőgarnitúra minőségi műbőr huzattal
Jazz Black u-form ülőgarnitúra minőségi műbőr huzattalJazz Black u-form ülőgarnitúra minőségi műbőr huzattalJazz Black u-form ülőgarnitúra minőségi műbőr huzattal

Jazz Black u-form ülőgarnitúra minőségi műbőr huzattal

239000 Ft 149000 Ft

Minőségi u alakú ülőgarnitúra fekete színben! Textilbőr anyagból készült a bútor, mely kiválóan alkalmas a mindennapok használatára. Kollégáink várják érdeklődését személyesen az üzletben, vagy telefonon ! Készleten lévő darabjaink azonnal elvihetőek!

Leírás

Jazz black u-form ülőgarnitúra prémium minőségű Német műbőr szövettel.

Ez a bútor viszonylagosan az U-formájú bútorok között az egyik legkisebb, hiszen a szélessége 300 cm bal oldala 190 jobb oldal: 150cm-es. Az ülőgarnitúra kárpitozása már rugós és prémium minőségű habszivaccsal lett kialakítva. Amennyiben műbőr u-formájú garnitúrát keres, megtalálta, hiszen ár/érték alapján talán nincs is párja ennek a bútornak. Várjuk szeretettel bútor outlet áruházunkban. A bútor azonnal szállítható, de a készletről szíveskedjen érdeklődni, hiszen a rendkívüli ára miatt a készlet véges.

mérete: 295cm x 195cm x 150cm

Elérhetőségünk, címünk

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X