U-alakú kanapé
U-alakú kanapéU-alakú kanapé

Jermi

169900 Ft

U-alakú kanapé ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Valóban nagyon kedvező az ára és az akció a készlet erejéig érvényes. Ne maradj le az akcióról, mert a készletek fogynak. Bútoráruházunk szeretettel vár és minden kérdésedre szívesen válaszolunk.

Kategória:

Leírás

Jermi u-alakú kanapé, a szeretet kertje

Mintha csak egy csodálatos, apró virágokkal fűszerezett, így zöld fűvén rózsaszínre pettyezett tisztáson dőlnél hátra! A JERMI lehet otthonodban kert nélkül is a természet lágy öle. Ez a csodálatos, minden igényt kielégítő bútordarab mintha csak az anyatermészet óvó karjaiba, ölelésébe emelne téged. És azokat, akiket Te meghívsz oda.

A JERMI egy igazán exkluzív, ágyazható, ágyneműtartós, u-alakú kanapékompozíció. Egy olyan ülőgarnitúra, amely minden család meleg fészke, a szeretet gyűjtőhelye. Hunyd le a szemed, s képzeld csak el ezt a barátságos minimalizmust, a vaj és a földszín tökéletes keveredését a nappalitok központjában. A JERMI éppen úgy töl majd el boldogsághormonokkal, mint amikor beleszagolsz, s megérzed a gőzölgő, habos kávé illatát. Ráadásul a Jermi u-alakú kanapé olyan nemes egyszerűséggel, önmaga természetes pompájában tündököl, mintha csak egy virág volna.

Talán nem is véletlen, hogy a neve rímel Clive Jermy nevére, aki egy híres brit botanikus volt. A Cambridge-i Egyetem könyvtárában fellelhetőek munkái, a szemedet lehunyva láthatod, ahogyan az angol királynő nemes udvarának eleganciát sugárzó virágkülönlegességei vesznek körbe. Mert a Jermi u-alakú kanapé ezt az atmoszférát teremti majd meg a Te otthonodban. Válaszd a csodás, mágikus természetet, hozd létre a szeretet kertjét a nappalitokban! Képzeld csak el, amint minden közös eseményt megédesít az az idilli, nyárvégi, különleges, színes réti virágok illatával átszőtt hangulat. Pontosan az a mesevilág, amilyenről eddig csak álmodtál! Biztos lehetsz benne, hogy mindenki nálad, a Te közeledben akar majd időzni, a Jermi u-alakú kanapé akkor is a boldogság forrása lesz számodra, amikor nem vágysz másra, csak egy kicsit ejtőzni.

Vidd haza a természet légy ölét, választ és szerezd meg most a Jermi u-alakú kanapé. Légy az első, csapj le erre a mágikus kertre, mert bizony ilyen lehetőség nem akad minden bokorban! Bemutatótermünkben viszont most könnyedén rabul ejthet ez a tündéri virágkavalkád. Szeretettel várunk, és bármilyen kérdésedre örömmel válaszolunk. Érdemes sietni, a JERMY ugyanis nagyon hamar az ő művelő gazdájára lel! Legyél Te a szeretet kertjének gondozója!

Méret: 310 x 160 cm

Az akció a készlet erejéig érvényes, ne maradj le az akcióról. Érdeklődni lehet elérhetőségünkön

Ár: 169.900

U-alakú ülőgarnitúra kínálatunkat még ezen a linken is megtekintheti, ahol sok-sok hasonló bútor található.

X