Akció!
Kiszállást segítő fotel elektromos kivitel
Kiszállást segítő fotel elektromos kivitelKiszállást segítő fotel elektromos kivitelKiszállást segítő fotel elektromos kivitelKiszállást segítő fotel elektromos kivitelKiszállást segítő fotel elektromos kivitelKiszállást segítő fotel elektromos kivitel

Kiszállást segítő fotel elektromos kivitel

245900 Ft 149900 Ft

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról. Várjuk szeretettel üzletünkben hétvégén is! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Kategória:

Leírás

Kiszállást segítő és relax funkcióval felszerelt fotel elektromos kivitelben.

Szereted magad kényeztetni és épp emiatt egy nagyon kényelmes fotelt keresel, ez esetben meg is találtad, ez a kiszállást segítő és relax funkcióval felszerelt fotel elektromos kivitelben a lehető legjobb választás. nincs is kellemesebb érzés mint ebben helyet foglalni és ellazulni, elfeledni a nap mint nap felmerülő problémákat. Mindenkinek ját egy kis relaxálás, neked miért is ne járna? A legjobb áron találod nálunk, és ami a legjobb még a színe is olyan, hogy biztos illik majd oda ahova el szeretnéd helyezni. A kszllás is könnyű belőle, hiszen van egy kiszállást segítő funkciója. Mindenre gondoltak a német gyártók akkor mikor megalkották e pompás fotelt.

A mai rohanó, stresszel teli világban kell legyen egy olyan hely, kell legyen egy olyan része a lakásnak, ahol minden gondunkat el tudjuk engedni magunkat.

A relax funkciójának köszönhetően minden e fotelban töltött perc pihentető lesz.

A tévét nézni is szuper benne még lábtámasza is van, ami ismét csak a te kényelmedet szolgálja. Olyan anyagból lett kialakítva, amely prémium minőségű és ha foltot is hagynál rajta azt nagyon könnyen, egyszerűen ki lehet szedni. ez is fontos előnye a többi ilyen fotelhez képest. Sokan nem tudnak pihenni, nem tudják elengedni magukat, pedig kell pihenni, kell relaxálni. Mindenki megérdemli a kényeztetést, így neked is jár. Abban biztos lehetsz, hogy ez a fotel biztosítani tudja számodra az ellazulást, a kényelmet és a pihenést. Egyszer helyet foglalva benne nem fogsz akarni kiszállni belőle olyan kényelmes.

Az idősebbek számára különösen jól fog jönni a kiszállást segítő funkció, hiszen ennek köszönhetően nem kell megerőltetnie magát senkinek. Könnyedén ki fog tudni szállni belőle. Az árukészletünk folyamatosan változik! Ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk. Ne habozz, látogass el már a mai nap során bútoráruházunkba!

akciós fotelek.

 

X