Akció!
L1611 szürke ágyazható ülőgarnitúra
L1611 szürke ágyazható ülőgarnitúraL1611 szürke ágyazható ülőgarnitúra

L1611 szürke ágyazható ülőgarnitúra

259900 Ft 189900 Ft

Szürke szövettel bíró, ágyazható ülőgarnitúra. Párnái rendkívül kényelmesek, csak dőljön hátra és élvezze a pihenést. Akciós ajánlatunk a készlet erejéig érvényes! Üzletünkben két szinten közel 200 ülő bútor közül válogathat!

Leírás

Szürke színű ágyazható ülőgarnitúra ágyneműtartó funkcióval szerelve.

Kimagasló minőségű prémium termék Németországból.

Mérete: 260x 180cm

Elérhetőségünk itt

Tisztelt Érdeklődő!

Felhívnám figyelmét erre a páratlan kanapéra. Hogy mitől páratlan? Attól, hogy Ön felfigyelt rá, megnézte a róla készített képeket és most – a képek után – kíváncsi a döntését befolyásoló részletekre.

Le lehet írni pár sorban is hogy modern, szürke, ágyazható, kényelmes, kimagasló minőséget képvisel és még ágyneműtartója is van. De a kedves olvasó megelégedne egy ilyen leírással? Nem hiszem. Ennél azért többre vár, hisz ez minden kanapéról elmondható. De azért mégsem mondhatom egy új kanapénál, hogy szeretek elheveredni rajta, meg hogy a macskám, kutyám szeretetét is jól tűri. Azt azonban már nyugodt szívvel írom, hogy azok, akik hasonló kialakítású ülőgarnitúrát vettek ezzel a márkával, azok mindig büszkén mutatják nappalijuk ékét a vendégeiknek.

Azért néhány szóban részletezem a szóban forgó, L1611-es ülőgarnitúránkat. Ez egy prémium minőségű szürke színű sarokgarnitúra. Kialakítása és vonalvezetése egyedi stílust mutat, ilyen kanapét nem találhat minden bokorban. Egyik karfája lejtős, ami kellemes pihenést tesz lehetővé. Formáit a kerek idomok jellemzik, ami igazi felfrissülés a szemnek. Méreteinél fogva egy kisebb lakásban is jól elfér, de a sarok kialakításnak köszönhetően mégis sokan és kényelmesen elférnek rajta. Ággyá alakítása során ne tévessze meg a kissé furcsa megjelenés, ha belefekszik rögtön tapasztalni fogja, hogy a meglepő külső igazán kényelmes belsőt rejt.

Ez mind meggyőzte? Nem. Tudom, hogy az első benyomás számít. Önnek márpedig tetszik. Valószínűnek tartom, hogy olvasás közben egy kicsit el is bambult és már a képzeletében helyet keresett neki a nappalijába a régi ülőgarnitúrája helyére vagy az új lakásába. Segítek! Akárhogy is néz ki a nappalija, jól fog mutatni ott, hiszen a szürke, elegáns kanapé könnyen el tud helyezkedni bárhol. Kérem, ne habozzon, jöjjön és huppanjon bele, hogy később ebből nézhesse a vígjátékokat otthon!

Az akciós ár a készlet erejéig érvényes, érdeklődjön telefonon, vagy személyesen. Szeretettel várjuk!

további bútorokat itt talál

X