sarokgarnitúra
sarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúrasarokgarnitúra

Lanos sarokgarnitúra

199900 Ft

Ágyazható sarokgarnitúra zsákszövet huzattal. Nagyon strapabíró és kényelmes kárpitos bútor.

Különlegessége az szerénységében rejlik. Megjelenése letisztult és szolid. A formavilága mai stílust tükrözi, elég egy picit jobban szemügyre venni. Nem megszokott a háttámlák párnás kivitelezése sem. Játékos megoldás saját magunk kedve szerint forgathatjuk, gyűrhetjük párnáit, ahogy kényelmes. Balos kivitele ágyazható funkcióval kapható. Pár darab van készleten, keressen minket személyesen bútoráruházunkban.

Leírás

Lanos sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve és zsákszövet huzattal kárpitozva.

Nézzünk rá erre a bútorra, nagyjából mindenki első benyomása az lesz, hogy egyszerű. Az egyszerűséggel még nincs is semmi baj, szívem szerint letisztultsággal jellemezném inkább. Bátran állíthatom a Lanos sarokgarnitúra azért többet tud ennél. Kezdjük el egy picit jobban szemügyre venni. Már az anyaga is erős, időtálló szövet, ami nem azt bizonyítja, hogy snassz lenne. Kellemes tapintású, finom anyag. A két kartámla gyönyörűen ívelt, mellesleg tökéletes és kényelmes támaszkodást nyújt. Magassága átlagos, ezért ha valaki alacsonyabb vagy magasabb lenne, előfordulhat, picit ki kell igazítani. Amire éppen megfelelőek a párnák a háttámla rész elött. A Lanos sarokgarnitúra háttámlái párna nélkül is kellemes támaszkodást nyújtanak, bár természetes a párnák segítségével még puhább és kifogástalanabb a hátra dőlés élménye. Színét tekintve világos és passzív. Éppen ezért bármi mellé betársítható, mellé állítható és rá tehető. Gondolok itt egy cuki dohányzóasztalra, egy másik szép bútorra, vagy épp a színes szőnyegre.

A párnák pöttyös, csíkos, kockás huzattal is jól mutatnának, ennek úgy is mindenki saját fantáziája szab majd határt.

Lábai krómból készültek, szélesen helyezkednek el, így nyugodtan belehuppanhatunk egy könnyed laza mozdulattal. Attól sem kell tartani, hogy fájni fog hátsó felünknek, mert puhasága és rugózása kifogástalan. Tömítése habszivacs, melyet nem kezd könnyen ki az idő, célozva az esetleges bemélyedésekre.

A LANOS ülőgarnitúrával először egy kedves barátomnál találkoztunk, aki rendezett egy kis összejövetelt új apró kis garzonjának felavatására. Ez a bútor tényleg ékszerré vált nappalijának közepén. A kis lakás pompásan otthonossá vált a Lanos sarokgarnitúra kedves világos színű maximális kényelmet biztosító bútorától. Emlékszem mikor a beszélgetésben kezdtünk elfáradni éppen hezitáltam mit tegyek, hiszen koccintani is kellett. A legnagyobb meglepetésemre barátom közölte, kedvenc ülőgarnitúránk fél kézzel ággyá varázsolható így maradhatok, hely megoldva. Örömömben ittam még egyet kedves bútorunk egészségére, és arra mennyire lenyűgöző találmány.

Egyszerűségét összegezve, kényelmes, mindenhol elfér, illik majd környezetéhez, játékossága egyedülálló és ügyesen ágyazható. Ajánlom teljes szívemmel.

Méret: 170 x 250

elérhetőségünk itt található

X