Las palmas sarokgarnitúra
Las palmas sarokgarnitúraLas palmas sarokgarnitúraLas palmas sarokgarnitúraLas palmas sarokgarnitúra

Las Palmas sarokgarnitúra

349900 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós sarokgarnitúra amely állítható háttámlákkal és fejrésszel rendelkezik. Szürke felső rész szövet, míg alul, fekete prémium kategóriás műbőr felülettel lett kárpitozva. Ne maradjon le erről az akcióról, hisz ez az ár a készlet erejéig érvényes! Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, vásárlókat személyesen bútoráruházunkban, ahol minden sarokgarnitúra kipróbálható és azonnal szállítható.

Kategória:

Leírás

Las Palmas sarokgarnitúra azonnal kitűnik a többi bútor társak mellől, nem csoda mivel nagyon egyedi stílusban ragyog fel. Egyedülálló a nagysága, mélysége és szélessége, igazi lazulós divatos darab. Ettől független nagyon magas minőségű anyagokból készült. A felső ülőrész kiváló strapabíró szövet, mely bizonyította már kiváló összetételét. Igy nyugodtan ugrálhatunk rajta és nyúzhatjuk kedvünk szerint. A Las Palmas sarokgarnitúra megalkotói játékosan az alsó részére egy másik anyagot tettek, ennek több oka is lehet. Például az alsó rész mindig egy picit közelebb van a padlóhoz, a koszosabb részekhez ezért nagyszerű megoldás a bőr alsó rész.

Amennyiben piszkossá válna a sarokgarnitúra egy könnyed mozdulat és volt nincs piszok.

A másik oka az lehet, hogy a kettős színhatás még fokozza arculatának különlegességét. Lábai króm felcsillanása külön jól illeszkedik a stílusához, mellesleg tökéletes támaszkodása van így kedvenc bútorunknak. Ülőfelszíne kemény, jó tartással bír azonban puha és kellemes az érintése. Háttámla részek, kifogástalanul íveltek ez által könnyedén nyújt megfelelő támaszkodást számunkra. Színárnyalata melegséget árasztó barátságos, békés.

A LAS PALMAS megjelenése már messziről is kiegyensúlyozottságot és határozott megjelenést tükröz. Sőt, rengeteg csodálatos tulajdonságokat tartogat még.

Méretes bútorként nappalink közepének gyönyörű ékszere lehet, ezen kívül érdemes még helyet hagyni számára. No, nem csak azért, hogy szépsége mindenkinek feltűnjön, inkább az egyéb páratlan tulajdonsága miatt.

Képzeljük el egy nyári estén milyen ellazult állapotban élvezzük barátaink körében kedvenc borunk zamatos ízét, hallgatjuk a halkan átszűrődő muzsikát mely emeli esténk pompáját. Kiélvezve a relax fejtámlákkal tökéletesített helyzetet. Mennyire kár lenne ennek hirtelen véget vetni, ezért aggodalom nélkül tudunk még helyet felajánlani vendégeinknek. Mivel a Las Palmas sarokgarnitúra ágyazható is, kiegészülve az ágyneműtartó résszel, nyugalommal újra elernyedhetünk a pillanat szépségében. Fölöttébb jó érzés, amikor nem kell előre a búcsú pillanatától tartanunk, kiélvezhetjük az összes felszabadult pillanatot. Készlet erejéig elérhető személyesen bútoráruházunkban! Ne maradjon le róla, várjuk szeretettel!

Méret: 175 x 290

További sarokgarnitúra kínálatunk itt található

 

X