Akció!
Latte sarokkanapé
Latte sarokkanapéLatte sarokkanapéLatte sarokkanapéLatte sarokkanapéLatte sarokkanapéLatte sarokkanapé

Latte sarokkanapé ágyazható

239900 Ft 164900 Ft

Minőségi szövet sarokkanapé barna és fehér árnyalattal. Balos kialakítással kapható nálunk. Egy ilyen szép és igényes sarokkanapé egy új képet ad az egész nappalinak, ráadásul rendkívül kényelmes is a bútor. Pár könnyű mozdulat után ággyá tudjuk alakítani a bútort. Rendelkezik továbbá ágyneműtartóval is a sarokkanapé. Üzletünkben kipróbálható a bútor, és ha tetszik el is tudja vinni akár azonnal, vagy segítünk a kiszállításban.

Leírás

Latte sarokkanapé

mérete: 265 cm x 180 cm

Kellemes színvilággal bír a Latte sarokkanapé. Anyagát illetően minőségi szövetből készült. A szövet tapintásra nagyon kellemes, ezt érezzük azonnal ha helyet foglalunk a sarokkanapén. A barna és a fehér igazán jól illeszkedik egymáshoz, a legtöbb nappaliba kiválóan fog majd illeszkedni. Ágyazható funkcióval rendelkezik a Latte sarokkanapé, valamint ágyneműtartó is van benne. A képen balos kialakítást lát, ezt tudja üzletünkben megvásárolni.

Fontos megemlíteni, hogy outlet bútoráruházként egy darab van mindegyik bútorunkból. Érdeklődjön kollégáinknál a megadott elérhetőségeken a pontos készletet illetően!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig a hét összes napján!

további sarokgarnitúráinkat itt találja

X