Akció!
LF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúra
LF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúraLF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúraLF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúraLF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúraLF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúra

LF160413 Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúra

315900 Ft 179000 Ft

Fehér színű ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós kivitelben. Jobbos kialakításban kapható a bútor, ahogy a képen is látható. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le róla! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Várjuk érdeklődését!

Leírás

Műbőr ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Minőségi műbőr sarok ülőgarnitúra , személyem szerint önmagáért beszél.

Ránézésre is egy komoly, visszafogott, klasszikus forma, klasszikus felülettel. Ami, mint a régi időkben, de a mostani modern és klasszikus világban is tökéletesen megállja a helyét.

Ez az a bútor típus ami könnyen elképzelhető akár egy irodaházban, orvosi rendelőkben. Akár a  saját otthonunkban, amennyiben illeszkedik egyedi stílusunkhoz, színekhez, az adott miliőhöz. A műbőr felületnek köszönheti a letisztult, elegáns megjelenését.

Ettől válik olyan  különlegessé , hiszen a műbőr alkalmas egyben arra, hogy egy kellemes ülőfelületet biztosít számunkra. A kartámlák és a támlák segítségével igazán megfelelően tudunk elhelyezkedni rajta, miközben várakozunk vagy esetleg üzleti tárgyalást folytatunk, mert hosszabb távon is biztosítja a  kényelmet számunkra.

Jobb oldani hosszított része jóvoltából, kinyújthatjuk a lábunkat, de ha csak röviden megpihenünk ezen a részen, akkor is egy élményben lesz részünk.

Több funkciós bútorról beszélünk, mert –bár így kívülről nem látszik-de ágyazható, inkább mondanám kihúzható résszel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a vendégeink fogadását, nem kell aggódni a fekhely hiánya miatt. Mind ezt úgy tudjuk eszközölni, hogy a hosszított rész alatt már adva van egy tároló az ágyazási eszközöknek, de bármi egyéb más tárolására is alkalmas lehet. A műbőr gyönyörűen, erősen van az illesztéseknél összevarrva, ezért tervezhetünk hosszabb távra a bútorral, mert strapabíró, illetve minőségi megoldásról beszélünk.

Színe nagyon letisztult, világos amit egy színes takaró vagy párna segítségével kedvünkre öltöztethetünk, variálhatunk.

Attól sem kell tartani, ha éppen a gyermekünk kedvenc kuckója lenne, hiszen a műbőr lehetővé teszi a könnyed tisztítást, ahogy a lábai miatt is a háziasszonyok segítségére van. Króm, ám színben a bútorhoz illő lábai, kellően jó kiállást biztosít a számára, mellesleg aláférhetünk a felmosó fával, pórszívóval, így rendszeresen tisztántartva az alatta lévő padlózatot is.

Jelenleg a pomázi outletben jobbos kialakításban kapható, fehér világos színben. Ajánlom mindazoknak, akik kedvelik a látszólag egyszerű és letisztult formát.

Ülőgarnitúra outlet áruházunkban azonnali készletből tud vásárolni, így nem kell várakoznia a legyártásra, elkészítésre.

A készleteink folyamatosan változnak ( a teljes készletünk most kb 220 db 2000 nm-en ), így vegye figyelembe, hogy minden ülőgarnitúrából, típusonként csak egy-egy darab van raktáron.

mérete: 275 x 175 cm

ülőgarnitúra áruházunk elérhetősége itt!

akciós sarok ülőgarnitúra
X