Lido sarokkanapé
Lido sarokkanapéLido sarokkanapéLido sarokkanapéLido sarokkanapé

Lido sarokkanapé

219900 Ft

Lido sarokkanapé állítható relax fejtámlákkal és mosható szövettel. mérete:240 x 190 cm

Egy tündéri kedves kanapé. Apró termete nagy kényelmet rejt. Szélessége- mélysége könnyen kezelhető, ülőfelületének keménysége komfortos.  Színe világos, letisztult. Anyaga szövet mely könnyen tisztítható. Íves kartámla része fokozza hosszabb olvasgatásunk kényelmét. Ami még fokozható az állítható relax fejtámlákkal. Tökéletes luxus! Nagyon kedvező lehetőség, a készlet erejéig elérhető. Várjuk személyesen érdeklődőinket.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Lido System sarokkanapé relax fejtámlával és mosható szövettel

Megjelenése önmagáért beszél, letisztult színvilág, kifinomult elegancia, szerény külső, maximális kényelem. Olyan helyeken láttam ehhez hasonló ülőgarnitúrát, ahol szinte különálló, körbejárható része volt a háznak, mondanám egy kis túlzással, a ház ékszerének éreztem. Különös, mert ránézésre igen visszafogott a stílusa, általában mégis központi helyét foglalja el a háznak, vagy egy nagyobb lakásnak. A fehér szín egyedülállóan képviseli a tisztaságot, bár mégis sokan tartanak attól, hogy könnyen piszkos lesz és nehezen tisztítható a bútor felülete. A pomázi bútor outletben a Lido System híres arról, hogy mosható szövet az anyaga így tökéletes választás. Akik előnyben részesítik a fehér szín ártatlanságát, megnyugodva tehetik le voksukat emellett a bútor mellett.

Baráti társaságunk kedvelni fogja kényelmét, ülőfelületének kielégítő mélységét, széles kartámláit, a háttámlák komfortját, és ami mindent visz az állítható relax fejtámláit.

Tapasztalataink a pomázi bútor outletben, hogy egy igen kedvelt bútorrá válik a társaságok körében, hiszen egy jó beszélgetést alig lehet abba hagyni annyira kényelmes. Így könnyen válik otthonunk is a baráti beszélgetések állandó színterévé.

Króm lábai maximálisan biztosítják a stabilitását, gondoljunk csak a hancurozó unokák ugrabugrálására, vagy a nagyobbacskák belehuppanó mozdulataiba. A kiskamaszok elterülő, önmagukat lazán átadó pihenésére, vagy amikor esténként párunkkal kéz a kézben ücsörgünk, elmerengve a kandalló tűzében.

Kortyolgatjuk a finom, ízletes borunkat, szinte azt érezhetjük, hogy végre megszűnik körülöttünk a rohanó világ. Másnap egésznap ezeket a pillanatokat dédelgetve vágyakozunk újra az esti harmóniánk átélésére, közben hátunkat támasztva ülőgarnitúránk kifogástalan háttámláinak, relax fejtámláit magunkhoz igazítva ellazultság lesz rajtunk úrrá minden meghitt pillanatban.

Tökéletes választás minden családi esemény megéléséhez, igazán jó társunk lesz a mindennapokban, kiszolgál majd bennünket kényelmünkben, mégis könnyen kezelhető, visszafogott elegancia, puha kényelmes felület.

A pomázi bútor outletben elérhető jelenleg, ajánljuk egy szép tágas nappaliba, irodák tárgyaló termébe, orvosi rendelők várójába, minden olyan helységbe ahol fontos a kényelem.

Lido sarokkanapé mérete:240 x 190 cm

X