Lili u alakú ülőgarnitúra
Lili u alakú ülőgarnitúraLili u alakú ülőgarnitúraLili u alakú ülőgarnitúraLili u alakú ülőgarnitúra

Lili U alakú ülőgarnitúra ágyazható

209900 Ft

Fehér textilbőr és minőségi bézs szövet kombinációja ez a szép u alakú ülőgarnitúra. Habszivacsból készült ülőfelülete és párnái nagyon kényelmesek hosszútávon. Króm lábai a tartósság mellett nagyon stabil tartást adnak az egész bútornak. Rendelkezik ágyneműtartóval a bútor, valamint ágyazható is ez az u alakú ülőgarnitúra.

Leírás

Lili U alakú ülőgarnitúra

Bézs szövettel kapható nálunk a Lili u alakú ülőgarnitúra, fehér textilbőr kombinációval. Ha erős anyagból keres elegáns köntösben egy új u alakú ülőgarnitúrát ne is nézelődjön tovább!

Ár-érték arányban is ideális választás ez az u alakú ülőgarnitúra. Nagy pozitívum benne, hogy ezért az árért egy ágyazható és ágyneműtartóval is rendelkező bútort kapunk. Outlet áruház vagyunk így ha megtetszett a bútor, hívjon minket és érdeklődjön van-e még belőle! Ha bejön hozzánk pomázi üzletünkbe ki is tudja próbálni az ülőgarnitúrákat.

Lili u alakú ülőgarnitúra

Amikor az ember betoppan egy helységbe és egy ilyen ülőgarnitúrával találja szemben magát valahogy a kellemes kényelem jut eszébe. A fehér textil bőr és a minőségi bézs szövet kombinációja adja meg az elegancia érzését, amit egy hozzáillő környezetben gyönyörűen lehet még spirázni, vagy fokozni.

Környezetét tekintve mindenképp érdemes a kihasználhatóságának helyet hagyni, mivel  nagyon egyszerűen átalakítható fekvőhellyé, ezzel is biztosítva a kényelmes vendéglátást kedves családtagjaink, vagy barátaink számára.

Habszivacsból készült ülőfelülete, vagy éppen a fekvő felülete, kifejezetten megfelelően, strapabíróan lett kialakítva, így hosszútávon is biztosítja a kényelmet számunkra. A párnák színben, stílusban, kényelemben passzolnak az ülő garnitúra hangulatához és anyagához, de persze saját kreativitásunk és fantáziánk szab ennek határt miképp színesítjük, fokozzuk az összhatást még.

U alakú formájából adódóan, nem ad okot összeveszésre magunk között ha az esti tévénézésnél valaki kiakarja nyújtani a lábát.

Hiszen mindkét szélének hosszított formája lehetőséget ad arra, hogy kényelembe helyezzük magunkat. Amennyiben nagy baráti társaságot szeretnénk leültetni, erre is alkalmas lehet, persze ha a konyhában már nincs hely, ne adj isten valaki kiborítana a vörösbor, megnyugtatok mindenkit könnyen tisztítható a felület.

A króm lábait tekintve sem lesz gondunk hiszen az ugráló, hancúrozó gyermekeket stabilan és strapabíróan megtartja, ennek köszönhetően nem csúszkál a padlón maga alatt mindent össze karcolva. Mellesleg könnyebben aláférhetünk a porszívóval és a felmosó eszközökkel, ezért is összhatását tekintve ,személyem szerint külön jól állnak neki a lábak, nem olvad egybe a padlóval, és így elegánsan, vidáman kiemelkedhet.

Ha emellett döntünk, mindenképp elég teret adjunk számára, jobban fogjuk élvezni minden pillanatát, illetve otthonunk színfoltjaként tekinthetünk majd rá, amivel saját kényelmünket és saját miliőnket tökéletesíthetjük.

Tipikus bútorok egyike ,ami ha megfelelő körítést kap még, apró kis kiegészítőkkel, pl. egy jó meleg pléd, egy szép kis virág, vagy egy szép kis terítő, ezekkel  egyszerűen magazinba illő képek tekinthetnek vissza  majd ránk.

Várjuk hívását, érdeklődését hétfőtől-vasárnapig!

Válasszon nálunk u alakú ülőgarnitúrát, biztos lehet abban, hogy sokáig tudja használni.

mérete: 160 cm x 292 cm x 180 cm

U-alakú kínálatunkat itt érheti még el.

nyitvatartásunk ideje itt található

 

X