bőr sarokkanapé
bőr sarokkanapébőr sarokkanapébőr sarokkanapé

Luca sarokkanapé

349900 Ft

Eredeti, minőségi bőr sarokkanapé, szürke színben. Rendelkezik ágyazható funkcióval is a bútor. Króm lábai nagyon stabilan tartják a bútort. Outlet bútorüzlet vagyunk, így kb 200 bútor azonnal elvihető. A kiszállításban tudunk segíteni országosan. Mindennap elérhetőek vagyunk! Várjuk érdeklődését! További leírást lejjebb olvashat a bútorról! mérete: 270 cm x 160 cm

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Luca sarokkanapé, mérete: 270 cm x 160 cm

Kiváló, minőségi német import bútorokkal várunk mindenkit szeretettel üzletünkben! Ha egy bőrből készült minőségi darabbal újítaná meg nappaliját, akkor a Luca sarokkanapé maximálisan jó választás. Ahogy a fotókon is látszik jobbos állásban lehet megvásárolni a bútort. Erős és vizuálisan is megnyerő króm lábak tartják megfelelően stabilan a bútort.

Sokan keresik a szürke bőr sarokkanapéket, mivel általánosságban elmondható, hogy igazán tartósak, és élmény használni egy ilyen kiváló sarokkanapét. Már első tapintáskor is érezhető, hogy nagyon kellemes az anyaghasználat, nincsen hideg érzetünk ha hozzáérünk a bútorhoz. Íves kialakítással bír az oldalsó karfa rész ahol kezünket kényelmesen megtudjuk támasztani. Csak gondolja végig, milyen nagyszerű dolog esténként így pihenni egy luxus külsejű bútoron! Nagy pozitívum a Luca sarokkanapé esetében, hogy rendelkezik ágyazható funkcióval, így ha egy családtag ott aludna vagy esetleg egy rég látott barátot kell gyorsan elszállásolni, akkor is remek választás ez a bútor. Ezeket a minőségi bőr sarokkanapékat nemcsak igényes otthonokba, hanem páratlan eleganciája miatt sokan irodájukba is választják ezeket a prémium bútorokat.

Mivel outlet áruház vagyunk, így minden bútorból néhány darab érkezik típusonként. Ha ellátogat pomázi üzletünkbe, két szinten közel 200 ülő bútort talál, amelyek azonnal elvihetőek. Ha kérdése merülne fel a bútorokkal kapcsolatban, állunk rendelkezésére telefonon is és személesen az üzletben. Nyitvatartásunk ideje itt található!

Sokan kérdezik tőlünk, kiszállítjuk-e vidékre is a bútorokat? Nos jó hírünk van, mert nemcsak Budapestre és környékére szállítunk, hanem az egész országba megoldható a bútorok kiszállítása! Általában budapesti címek esetén 2-4 nap szokott lenni az átlagos szállítási idő, vidéki címek esetében jellemzően 3-10 nap közötti időt tudnak vállalni szállító kollégáink. Természetesen nagy odafigyeléssel szállítják ki a bútorokat úgy, mintha a sajátjukat vinnék.

Érdemes látogatni honlapunkat akár visszatérően is, mert az új darabjainkat igyekszünk feltölteni az oldalra. Vannak akciós bútoraink, amelyek nagyon jó ár-érték aránnyal vásárolhatóak meg a készlet erejéig. Várjuk hívását, megkeresését!

mérete: 270 cm x 160 cm

 

X