Akció!
Lugano sarok ülőgarnitúra
Lugano sarok ülőgarnitúraLugano sarok ülőgarnitúraLugano sarok ülőgarnitúraLugano sarok ülőgarnitúraLugano sarok ülőgarnitúra

Lugano sarok ülőgarnitúra szürke

249900 Ft 199900 Ft

Szürke színű prémium sarok ülőgarnitúra letisztult formavilággal. Minőségi német szövetből készült a bútor, mely nagyon kellemes tapintással bír. Habszivacsból készült háttámlája és ülőfelülete nagyon kényelmes. Üzletünkbe ki is tudja próbálni a bútort ha bejön hozzánk. Outlet áruházként pár darabot kapunk minden bútorból, így érdemes minél hamarabb eljönnie üzletünkbe! Görgessen lejjebb az oldalon a bővebb leíráshoz!

Leírás

Lugano sarok ülőgarnitúra,

Minőségi, szürke szövetből készült a Lugano sarok ülőgarnitúra. Letisztult, modern formavilággal rendelkezik a bútor, ami nagyon kényelmes is egyúttal.Eredetét illetően német bútorról beszélünk, ami ahogy a fotón is látszik rendkívül precízen varrott. Bútoraink azonnal elvihetőek üzletünkből, nálunk nincs várakozási idő.

Kényelmes ülőfelülettel bír a bútor, ehhez habszivacsot használtak a készítők, mely rendkívül tartós minőséget képvisel. Ezeket a szivacsokat direkt ülőgarnitúrákhoz készítették, figyelembe véve a mindennapi használatot és terhelést. Szürke szövete valóban minőséget képvisel, mely nagyon ideális tapintásra is, és nagyon jól passzolhat más bútorokhoz is. Tulajdonképpen univerzális stílusa miatt a legtöbb lakásba kiválóan passzol.

Biztos lehet abban, hogy sokáig tudja családjával használni ezt a darabot. A háttámla vonalvezetése és dőlésszöge is ideális, kényelmesen tartja meg hátunkat ha hátradőlünk a sarok ülőgarnitúrán. Egy ilyen minőségi új sarok ülőgarnitúra teljesen új színt visz otthonába. Itt nyugodtan tud pihenni családjával, esténként vagy hétvégén. Képzelje el ha hív vendégeket otthonába ide le tudja őket ültetni és valóban nagy kényelemben lesz részük. A karfa is párnázott ami kényelmes tartást ad a kezünknek.

Fontos, hogy mivel outlet bútorbolt vagyunk, általában minden bútorunkból egy-két darab van készleten. Így mindig érdemes a készletről érdeklődni telefonon. Ha bejön hozzánk az üzletbe kb 200 féle sarok ülőgarnitúra közül tud választani két szinten. Ha szükséges, tapasztalt kollégáinktól is kérhet segítséget ahhoz, hogy a legjobb döntést meghozza. Általában pár hetente érkezik hozzánk új áru, ezeket is igyekszünk gyorsan közzétenni itt az oldalunkon. Szerencsére rendkívül sok vásárlónk már visszajár hozzánk, mert visszajelzésük alapján nagyon elégedettek voltak a nálunk megvásárolt bútorral. Ez nekünk egy igazán remek visszaigazolás is egyben, hogy értéket adunk, ráadásul hosszútávra.

Ha megtetszett Önnek ez a sarok ülőgarnitúra, hívja kollégáinkat telefonon, és érdeklődjön a meglévő készletet illetően! Látogassa rendszeresen weboldalunkat, hogy ne maradjon le akciós kínálatunkról!

Kollégáink várják mindennap hívását, hétfőtől-vasárnapig! Nálunk minőségi bútort kap, elérhető áron!

mérete: 260 cm x 285 cm

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X