Akció!
Magnum zs sarokgarnitúra
Magnum zs sarokgarnitúraMagnum zs sarokgarnitúraMagnum zs sarokgarnitúraMagnum zs sarokgarnitúraMagnum zs sarokgarnitúra

Magnumm zsákszövet sarokgarnitúra

325900 Ft 189000 Ft

Erős szürke szövetből készült ülőgarnitúra, fekete textilbőrrel, és elegáns króm lábakkal. Jobbos kialakításban kapható a bútor, amíg a készlet tart. Outlet üzlet vagyunk hatalmas választékkal! Várjuk hívását! A kiszállításban tudunk segíteni.

Leírás

Magnumm zsákszövet sarokgarnitúra: Azonnali szállításra kész állapotban lévő garnitúra! Raktárkészletről azonnal megvásárolható! Fontos, hogy a mi bútor outlet áruházunkban minden ÜLŐGARNITÚRA azonnal vihető. Várjuk megtisztelő megkeresésüket, akár személyesen, akár telefonon.

Ez a Magnumm zsákszövet sarokgarnitúra szuper választás, ha fiatalos, lendületes életet élsz és egy ezt képviselő kanapét keresel!

Nagyon elegáns, jól illik a világosabb színvilággal rendelkező nappalikba, de egy kávézóban is megállná a helyét, hiszen sokan elférnek rajta és a tisztítása is gyerekjáték. Erős strapabíró darab, amely jól illik a te stílusodhoz is. német gyártmány, tehát minőségi anyagokból lett összealítva és a kényelem is fő szempont volt a gyártók számára.  Azonnali szállításra kész állapotban lévő garnitúra ez, amely csak nálunk kapható ilyen jó áron. Nagyon kevés érkezett ebből a hazánkba így te biztos lehetsz abban, hogy a szomszédnak nem lesz ilyen a lakásban! Raktárkészletről azonnal megvásárolható, jó ha tudod, hogy a mi bútor outlet áruházunkban minden ülőgarnitúra azonnal vihető.

A gyerekeket is bátran engedheted, hogy játszanak rajta, kényelmes és a foltok miatt sem kell aggódj, jól tisztítható. Ez az oka annak, hogy javasoljuk ezt klubokba illetve kávéházakba is elhelyezni, bírja a strapát és nem csúnyul, nem kopik. Tuti jó választás ez a szingliknek is, akik szeretik a kényelmet, hiszen nem igényel karbantartást, szép darab. Várjuk megtisztelő megkeresésed, akár személyesen, akár telefonon. Jobbnál jobb darabokat találsz nálunk, amelyek ára is elérhető! Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy árváltozás, trükközés, kisbetűs rész nálunk nincs. Interntes oldalunkon sok száz darab ülőgarnitúra közt csemegézhetsz, és a legjobb abban, hogy internetes oldalunkon szétnézel, hogy már konkrétan tudod, melyik kanapé érdekel és célirányosan tudsz vásárolni bútoráruházunkban! Hogy mi az oka annak, hogy online nem lehet vásárolni? Mi fotosnak tartjuk a személyes kontaktot, fontosnak tartjuk, hogy személyesen találkozz a kanapéval, mielőtt megvásárlod azt. Áruházunkban módodban áll kipróbálni és amennyiben igényled szakértő kollegáink hasznos tanáccsal,tippekkel is ellátnak. A legjobb minőségi német kanapét hozzuk el neked páratlan jó áron. Sok éves tapasztalatunk van ülőgarnitúra értékesítés terén, és már online is jelen vagyunk! Internetes oldalunkon megtalálod elérhetőségeinket és csapatunkról is még többet megtudhatsz!

sarokgarnitúra akció

sarokgarnitúra outlet áruház elérhetőség

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X