Akció!
Manhattan sarokkanapé
Manhattan sarokkanapéManhattan sarokkanapéManhattan sarokkanapéManhattan sarokkanapé

Manhattan sarokkanapé ágyazható

319900 Ft 259900 Ft

Szép sárga színű sarokkanapé, jobbos kialakításban. Rendkívül kellemes tapintású a szövet, és minőségi szivacsos ülőrésze is nagyon kényelmes. Rendelkezik ágyneműtartóval is a bútor, valamint gyorsan ággyá is tudjuk alakítani, ahogy a fotókon is látszik. Egy ilyen vidám szín biztosan megújítja nappaliját! Bővebb leírást lejjebb talál az oldalon! Elérhetőek vagyunk hétköznap és hétvégén is!

Leírás

Manhattan sarokkanapé

mérete: 260 cm x 190 cm

Vidám színben és minőségi szövettel kapható nálunk a Manhattan sarokkanapé. Biztos lehet abban, hogy nappaliját fel fogja dobni egy ilyen különleges sarokkanapé. Minőségi szövetből készült a bútor, mely alkalmas a mindennapos használatra. A zöld fejtámlák jól harmonizálnak a sárga szövettel. Ha helyet foglalunk a sarokkanapén azonnal érezzük, hogy egy prémium bútorral van dolgunk, mert nagyon kényelmes és igazán kellemes a szövet tapintása.

Ágyazható résszel és ágyneműtartóval is rendelkezik a bútor. Ha kérdése lenne, hívjon minket telefonon a hét bármely napján. Outlet áruházként fontos megemlíteni, hogy egy darab van minden termékünkből.

Várjuk hívását!

további sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja

X