Akció!
Matild sarokkanapé
Matild sarokkanapéMatild sarokkanapéMatild sarokkanapé

Matild sarokkanapé kék

249900 Ft 199900 Ft

Kék szövettel kapható, modern kialakítással ez a sarokkanapé. Minőségi német szövetből készült ez a modern és kényelmes bútor. Króm lábai nagyon modern hatással bírnak, és rendkívül stabilan tartják a bútort. Most akciós áron vásárolható meg üzletünkben a bútor. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Érdeklődjön kollégáinknál a pontos készletet illetően!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Matild sarokkanapé

Egyedi színvilággal, modern formavilággal vásárolható meg tőlünk a Matild sarokkanapé. Balos kialakítással kapható. Kiváló szövetből készült ez a minőségi német import sarokkanapé.

Biztosan gondolt már rá, hogy a hétvégi filmet jó lenne már egy új sarokkanapéról megnézni. Meglátja az új színek teljesen megváltoztatják jó irányba a nappaliját! A sötétebb szintén szövet rész nagyon jól harmonizál a kék színnel.

Ha tetszik Önnek a bútor vegye meg akciós áron ezt az egyedi darabot. Az ülőrésze nagyon kényelmes, mert kiváló habszivacsból készült. Minden bútorból pár darab van csak üzletünkben, így érdeklődjön a kollégáknál telefonon a pontos készletről!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig!

mérete: 280 cm x 175 cm

sarokgarnitúra kínálatunkat itt találja.

X